Bloggeriţa Nicoleta Buru lansează  în luna octombrie a.c. revista online „Boss Arabia” pentru femei. Aceasta este dedicată în special celor din Orientul Mijlociu şi celor care sunt din alte ţări, dar activează în această parte de lume. Aşa cum tânăra locuieşte şi lucrează în Dubai, motivul  de ce a ales anume acest grup e evident.  

În 2016, din cauza unei probleme de sănătate, bloggeriţa a renunţat la jobul de stewardesă pe care îl avea la companie avia din Emirate. A decis să îşi redirecționeze energia în proiecte noi, iar „Boss Arabia” este primul din această serie.

Indiferent de naţionalitate, educaţie, domeniu de activitate orice femeie poate accesa revista „Boss Arabia” pe care tânâra bloggeriţă o va lansa în această toamnă. „Vreau să aduc la suprafaţă mixul de aici şi spiritul antreprenorial care, surprinzător pentru Occident, e foarte feminin. Cunosc mai multe  femei-manager şi de afaceri din Emirate decât din Italia , România sau Republica Moldova, de exemplu”, spune Nicoleta.

Tot ea ne dezvăluite că unele soţii de şeici își deschid afaceri inedite chiar dacă banii pentru ele nu sunt o problemă.

Pentru început Nicoleta dorea să lanseze o rubrică pe blogul ei, dar a decis că mai bine e un site dedicat în totalitate acestui subiect. Investiţiile sunt economiile personale ale tinerei.

Numele revistei nu e ales la întâmplare. Nicoleta spune că femeile nu ar trebuie să ceară cuiva permisiunea pentru anumite acţiuni sau să câştige încrederea pentru a fi văzute în calitate de şefe.

Bloggeriţa e fascinată de femeile din diferite colţuril ale lumii care au decis să îşi materializeze planurile anume în Emirate, departe de casă, acolo unde le e mult mai uşor să se descurce.

„Doamnele de aici sunt determinate, ştiu ce vor aici şi acum. Îmi place mult în Emirate. Totul are loc cu o viteză halucinantă. Personal, particip la cel puţin 10 evenimente pe săptămână. În Dubai simţi că eşti exact în miezul acţiunii, în front row. În altă ordine de idei, oraşul e unul liniştit, securitatea sporită şi nu ţin minte dacă vreodată am închis maşina.

„Eu cred că viitorul e feminin. Dacă fiecare femeie s-ar opri să asculte ce alţii vor ca ea să audă şi ar începe să pună în practică ideile, iniţiativele, visele sale am avea o lume mai frumoasă”, conchide Nicoleta.