Karizma și YOUBESC Creative Institute lansează un nou proiect, Ola TABU, o platformă online, deschisă tuturor celor interesați de  abordarea, prin intermediul artei, a unor subiecte puțin discutate încă în societatea noastră. Proiectul are drept scop înlăturarea tabuurilor din dramele personal umane, în special ale femeilor.

Proiectul își propune să dezbată, prin mijloace artistice, o serie de teme sensibile în spațiul post sovietic, cum ar fi discriminarea femeilor, traumele psihologice prin care trec viitoarele soții, mame, femei, educația de tip patriarhal a fetițelor, divorțul, sexul, relația cu părinții; neacceptarea propriului corp, nașterea.

Orice femeie, fie că este fiica, prietena, soră, soție, sau mamă a altei femei, se confruntă cu probleme, pe care nu le poate discuta deschis fără a se confrunta cu stigma socială”, a spus protagonista proiectului Ola TABU, interpreta Karizma One. „Iată de ce în acest proiect ne propunem să discutăm public, prin intermediul muzicii, niște subiecte mai sensibile pentru mine, încurajându-le astfel și pe alte femei să o facă.

Ne-am propus să inițiem un proiect inovativ, care, prin mijloace artistice, abordează probleme sociale dureroase”, a spus Alla Donțu, producătoare muzicală și Președinte YOUBESC Creative Institute. „Am creat un  produs artistic, prin intermediul căruia o persoană publică reală, Karizma, va pune în discuție o serie de subiecte actuale pentru orice femeie. Urmează șapte istorii din paginile Agendei Secrete a ei susținute de un album muzical si mai tîrziu un spectacol tematic”

Karizma (Olga Fesenco) este interpretă autohtonă care și-a început activitatea în 2004. Pe parcursul anilor, a produs 3 albume, mai multe videoclipuri iar în 2012 spectacolul «Colours of my soul».