Focoasa brunetă a mai bifat o realizare, în tandem cu buna sa prietenă, Adela Prisăcari. Astfel, Viorela și Adela, alias echipa Mad Queens, s-a manifestat cu brio la concursul Top Sexy DJ, câştigând unul din cele trei premii mari, experienţă despre care vorbeşte chiar Viorela Dimici.

Am decis să participăm în acest proiect doar pentru distracţie… Mi s-a părut bestială ideea de a fi pentru o singură seară DJ, împreună cu cea mai bună prietenă a mea, Adela… Şi ambele am zis că va fi ceva ieşit din comun, ceva nebunatic…

De ce Mad Queens?

Condiţiile concursului erau să ne alegem ţinute şi pseudonime de personaje din filme sau din desene animate care, într-un fel sau altul, s-ar asocia cu noi. Şi, pentru că eu sunt învingătoarea unei compeţitii internaţionale, „Miss Humanity Universe”, iar Adela a participat la mai multe competiţii internaţionale, reuşind să aducă şi ea acasă multe trofee, am decis că „Reginele Nebune” e pseudonimul care se asociază perfect cu noi.

Ţinutele spectaculoase

 De ele s-a ocupat nimeni alta decât talentata creatoare Diana Voevuţki, care şi de data aceasta a pregătit ceva special pentru noi. În cadrul şedinţei foto pentru concurs am purtat diademe azurii semnate de Alexandrina Beloşiţkaia, care se asortau perfect cu ţinutele noastre. Dar pentru show-ul de pe scenă am schimbat puţin ţinutele noastre, completându-le cu coroniţe masive de culoare roşie, semnate de Mihaela Postică. O ţinută potrivită pentru o şedinţă foto, în cele mai dese cazuri, nu este la fel de practică şi spectaculoasă pentru scenă, iar publicul aşteaptă mereu sa-i arăţi ceva nou – din acest motiv am decis să adaptăm puţin ţinutele pentru scenă.

Despre show

Au venit foarte mulţi oameni să ne susţină, au fost chiar şi cei pe care nu-i cunoaştem, dar ne-au spus că au venit special pentru noi. E foarte plăcut să ştii că ai o întreagă „armată” de oameni care te apreciază şi te susţin atunci când chiar ai nevoie de acest lucru.
Show-ul de pe scenă a fost o adevărată nebunie: multă, multă şampanie, baloane colorate, pistoale de apă încărcate cu şampanie din care „împuşcam” invitaţii, confetti, iar punctul culminant al serii a fost apariţia „rapperului” cu care am cântat live piesa „Let’s Get it Started” de Black Eyed Peas.

A doua etapă a competiţiei

 Etapa mai plictisitoare, etapa „like-urilor” – participantele care au reuşit să adune cele mai multe aprecieri s-au calificat în finală.

Organizatorii au decis să desemneze trei câştigătoare care au acumulat acelaşi număr de voturi – ca să nu existe supărări, iar cele trei premii semnificative au fost trase la sorţi.

Astfel, Dj Mad Queens au devenit câştigătoarele competiţiei şi deţinătoarele premiului mare, o vacanţă de neuitat la mare.