Pentru Marina Moraru, nu este surprinzător faptul că de 13 ani lucrează într-o companie fondată la 13 septembrie! Anume această cifră îi poartă norocul și o face să fie mândră de tot ce reprezintă această instituție pe piața din Republica Moldova! Iar cifrele vorbesc de la sine.
În anul 2018, compania a atins suma donațiilor de 1 milion de lei în scopuri caritabile.

Faptul că mă aflu la conducerea celei mai frumoase întreprinderi din Republica Moldova este cea mai mare realizare din viața mea. Activez într-o companie pe care o iubesc la propriu, alături de oameni pe care îi apreciez enorm!

Fac mai mult decât o fac alții! Încă un pas, încă o faptă, o carte citită în plus, încă o diplomă de studii superioare, cu o călătorie mai mult, iar rezultatul… e mai bun și mai mult decât îl au ceilalți din jur! Sunt o fire ce face totul cu mult suflet și din dragoste pentru oameni, pentru afacerea ce o reprezint și chiar pentru viitorul nostru.

Mă mândresc cu campania anului 2018 #BeautyOfConfidence. Sunt sigură, frumusețea vine din interior. Și datorită acestei campanii, am ajutat femeile din țara noastră să devină mult mai încrezute în sine, în ceea ce fac și, respectiv, se simt astfel mai frumoase, mai atrăgătoare și mai apreciate în societate!

Sunt de părere că tot ce se face, se face spre bine! Viața mi-a demonstrat de nenumărate ori acest lucru.

Compania „Mary Kay” Moldova aduce frumosul în viața oamenilor. E uimitor faptul cum produsele cosmetice pot schimba o femeie, în toate aspectele ei. Femeia înflorește și se simte femeie în adevăratul sens al cuvântului!

Probabil, una dintre puținele femei care au influențat foarte mult această lume este Mary Kay Ash. Ea a fost una dintre cele interesante și puternice personalități ale omenirii! Ea nu acorda atenție celor ce se întâmplă în lume, pentru că ea era cea care schimba această lume!

Îmi place să citesc! Pe noptiera mea acum se află „Genius”. E despre cel care i-a descoperit pe Ernest Hemingway, Francis Scott Fitzgerald şi Thomas Wolfe! E atât de captivant să descoperi omul pe care, aparent, nimeni nu îl cunoaște, dar care a reușit să schimbe cursul lumii!

Visul meu din copilărie a fost mereu ca să devin un om de știință. M-aș fi specializat în domeniul geneticii. Aș fi găsit formula perfectă care ar fi redus numărul de boli, apariția lor și astfel ar fi scăzut numărul copiilor bolnavi.

Fişier

Director „Mary kay” Moldova

Studii: Institutul de Comerţ şi Economie, or. Sankt-Petersburg, Rusia

Text: Svetlana Tataru

Foto: Arhiva Personală