În cei şapte ani de la înfiinţare, Art-Granit SRL a reuşit să se impună în domeniul înrămării picturilor şi a obiectelor de interior, dar şi în cel de prelucrare a pietrei artificiale / a compozitului. Compania s-a extins considerabil, crescând numărul angajaţilor de la trei, la început, până la 30, în prezent, şi formându-și un portofoliu de clienți importanți.

La Chişinău şi la Bucureşti

Începând cu 2013, Art-Granit SRL este prezentă şi pe piaţa din România, iar printre clienții de prestigiu ai companiei se numără localuri de top de la Chişinău. Art-Granit oferă o varietate imensă de produse din piatră artificială, marmură sau granit și baghete, fiind şi prima companie autohtonă specializată în producerea blaturilor de bucătărie, a chiuvetelor, a tejghelelor de bar, a pervazurilor, a scărilor din piatră artificială / compozit și cuarț. Fondată de Marcel Vutcariov, Art-Granit exprimă cele două domenii de activitate:

img_4016-marcel_fmt• Art: ramele pentru picturi, oglinzi şi goblenuri;

• Granit: prelucrarea pietrei.

„Designed by nature. Made for life” – tradus din engleză, sloganul ar însemna: „Creat de natură, făcut pentru viață”. La început, marca era promovată prin calitatea produsului final și prin respectarea angajamentelor faţă de clienţi. În prezent, brandul „Art-Granit” este promovat şi prin publicitatea la radio și în reviste de specialitate, dar şi prin participarea la expoziții.

Sortimentul

„Art-Granit” oferă un sortiment amplu de baghete pentru înrămarea lucrărilor artistice pe suport de pânză, hârtie, stofe decorative, goblen, batic, papirus; pentru înrămarea oglinzilor şi a fotografiilor de orice dimensiune. Forma ramei poate fi clasică (dreptunghiulară sau pătrată), dar și ovală, hexagonală sau octogonală.

Technistone

Compania produce blatul de bucătărie de marca „Technistone”, care are în componența sa 90 % de cuarț. Pentru că este un mineral natural foarte rezistent, acesta nu are de suferit din cauza produselor chimice și abrazive; rezistă la umiditate și la temperaturi înalte și nu dăunează sănătății. Frumusețea naturală a materialului din care este realizat blatul de bucătărie „Technistone” îl face să se diferențieze printr-un ozor unic și printr-o diversitate largă de culori și nuanțe.

img_8132_fmtMarcel Vutcariov, directorul companiei Art-Granit SRL: Folosim cele mai noi tehnologii de prelucrare a pietrei naturale şi a compozitului, oferind cel mai mare sortiment de baghete şi rame. Brandul Art-Granit a apărut ca rezultat al succesului şi al aprecierii clienților.

1000 de modele – cel mai mare sortiment de baghete din R. Moldova este oferit de Art-Granit