Casa Keia este cel mai mare salon autohton de mobilă și accesorii italiene, propunând o abordare inovatoare pe piața din țara noastră: mobilier și accesorii ce exprimă rafinamentul italian la preţuri pe buzunarul fiecăruia.

Istoria brandului

Acest proiect a luat naștere în anul 2014, fondatorul lui fiind S. A. „LUSMECON”. La acel moment, Casa Keia a fost reprezentantul a 25 de branduri italiene de mobilă, în prezent ajungând la peste 40 de mărci bine-cunoscute în întreaga lume.

E un salon elegant cu o suprafață de 2000 mp și oferă o varietate mare de seturi de mobilă modernă și accesorii stilate, care, odată cumpărate, creează o atmosferă italiană autentică în fiecare casă. Pe lângă aceasta, intrând în salonul „Casa Keia”, clienții sunt întâmpinați de o atmosferă lejeră, de parcă ar face o plimbare prin camerele diferitor case / apartamente. Fiecare dintre acestea este amenajat într-un stil unic, astfel clienții testând confortul și căldura pe care, ulterior, le vor duce în casele lor.

Istoria lansării brandului

Logoul Casa Keia este foarte sugestiv, simbolizând cheia care deschide pentru fiecare cumpărător lumea mobilei italiene veritabile, accesibilă pentru publicul din R. Moldova.

Sloganul brandului, „Italia în casa ta”, exprimă scopul de a oferi mobilă și accesorii italiene de calitate la un preţ accesibil.

Pentru recunoașterea brandului, Casa Keia folosește diverse culori, al căror rol este să facă diferența între tipurile de mobilier din cadrul showroomului: roșu – Italia în livingul tău, mov – Italia în dormitorul tău, oranj – Italia în bucătăria ta, turcoaz – Italia în baia ta.

Promovarea brandului

Casa Keia a încercat diverse tehnici de promovare, dar cea mai eficientă metodă este să le asiguri clienților un confort despre care să le vorbească celor din jur. De aceea, echipa brandului „Casa Keia”, întotdeauna, oferă clienților săi consultanță la cel mai înalt nivel, sfaturi cu privire la designul mobilierului, informații despre garanție, rapiditatea, calitatea, transparența și grija față de fiecare client în parte având un rol esențial pentru Casa Keia.

40 de branduri italiene de mobilă sunt prezente în salonul Casa Keia.

img_6647_fmtOlesea Ghilaș, directorul general al brandului Casa Keia: Am convins peste 40 de producători italieni să vină la noi. Nu a fost ușor, dar a meritat tot efortul, căci ei chiar sunt foarte mândri de noi și de ceea ce facem aici, în Republica Moldova. Avem un lounge dedicat copiilor, astfel părinții pot să își caute în voie mobila preferată. Încercăm să oferim cele mai bune condiții clienților noștri.