Parte din grupul de companii NANU, centrul NANU Market este specializat în comercializarea produselor pentru construcţii, reparaţii, grădinărit şi menaj, reprezentând denumiri cu renume european şi oferind clienţilor soluţii eficiente indiferent de categoria preţurilor. Majoritatea mărfurilor sunt importate de către distribuitorul naţional NANU, acesta garantând cele mai bune preţuri şi disponibilitate în stoc.

Despre market

Inaugurat pe adresa str. Constructorilor 1, Chişinău, magazinul cuprinde un sortiment de peste 18.000 de articole de marfă şi include materiale de construcţie, scule electrice şi mecanice, obiecte electrice şi sanitare, produse de grădinărit şi menaj. Acesta se întinde pe o suprafaţă comercială care depăşeşte 2000 m2 de spaţii închise şi 1000 m2 de spaţii semiînchise sau deschise, având şi o parcare în stare să găzduiască peste 150 de unităţi de transport.

Despre brand

NANU Market este primul brand subsidiar din familia NANU, fiind orientat pe retail. Acesta îşi începe istoria în anul 2005, fiind creat de Petru Motricală, cel care este şi directorul general al grupului de companii NANU. Denumirea brandului este strâns legată de momentul în care a fost formulat primul e-mail în companie: atunci când se decidea numele adresei electronice, cineva s-a adresat directorului după numele utilizat într-un cerc mai apropiat: „nanu”. Astfel, ca printr-o revelație, un nume obișnuit cunoscut de prieteni, referindu-se la termenul „naș”, a devenit numele unei mărci comerciale recunoscute pe piața autohtonă, sugerând apropiere, un grad de rudenie foarte apropiat. Cu alte cuvinte, nașii sunt oameni săritori la nevoie, care știu să acorde un sfat bun, să împartă o bucurie sau o tristețe. Cuvântul „nanu” este cunoscut fiecărui cetățean al țării noastre și, cu mare probabilitate, se asociază cu o persoană de nădejde, demnă de respect. Cu al doilea părinte.

18 mii de articole conține sortimentul centrului comercial NANU Market.

director_fmtIon Motricală, directorul centrului comercial NANU Market: Sloganul nostru este: „NANU Market – soluții pentru construcții.” NANU Market oferă clienților săi o multitudine de soluții pentru construirea confortului, pentru îmbunătățirea ambianței și a condițiilor de trai în orice locuință.

Clienţii noştri sunt atât meşterii amatori, cu necesităţi casnice, cât şi profesioniştii din domeniul construcţiilor, al reparaţiilor, al serviciilor auto și al ingineriei. Aceştia beneficiază de un program de loialitate, de servicii de transport şi de reparaţii în perioada de garanţie şi de postgaranţie.