Protect-Imobil este o companie imobiliară aflată în plină ascensiune, ceea ce a dus la dezvoltarea constantă a pieței imobiliare. E printre primele companii autohtone care au câștigat încrederea clienţilor, aceasta devenind un atu pe piața concurențială imobiliară din R. Moldova.

Apariția și dezvoltarea

Protect-Imobil activează cu succes pe piața imobiliară din R. Moldova din anul 2008. De-a lungul acestor ani, compania s-a dedicat cu desăvărșire și profesionalism în interesul clienților săi, punându-le la dispoziție o gamă largă de soluții pentru achiziționarea, vânzarea și închirierea bunurilor imobiliare.

Principiul pe care se bazează compania se regăsește în sloganul său: Pentru cei ce prețuiesc timpul! Substratul acestei fraze se referă la distincția dintre timp, preț și valoare.

Serviciile prestate

Protect-Imobil are capacitatea de a pune la dispoziția clienților săi o mare varietate de servicii și să îndeplinească exigențele fiecăruia dintre ei cu profesionalism. Compania vă asistă pas cu pas de la început până la finalizarea fiecărei tranzacții imobiliare. Atât pentru persoanele juridice, cât şi pentru cele fizice, compania asigură soluții de marketing și promovare pentru proprietăți; investiții și proiecte imobiliare.

Avantaje și beneficii

Valorile companiei sunt cele care o susțin în stabilirea și atingerea obiectivelor. Protect-Imobil susține comunicarea, interacționează cu clienții săi și oferă întotdeauna soluții adaptate perfect stilului, nevoilor și cerințelor acestora. Protect-Imobil dispune de un personal calificat care aspiră să atingă excelența în tot ceea ce face. A construit un sistem durabil, gata oricând să adopte soluții originale și personalizate pentru fiecare provocare nouă.

274a3140-2_fmtAdrian Toderașcu, Directorul General al Protect Imobil, Președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare: Perseverența, devotamentul, pasiunea, implicarea, munca și transparența sunt termenii propulsori care ne permit să transferăm experiența în folosul clienților. Avem experiența necesară pentru a duce la bun sfârșit orice tranzacție în cel mai scurt timp posibil. Căutăm întotdeauna să efectuăm o analiză predictivă a pieței imobiliare, ceea ce ne permite să avem parteneri de încredere și clienți fideli de ani buni fără a pierde din vedere scopul principal – eficiența.

Adresa:

Chişinău, Moldova

Str. Ismail 50, 022 999699

Str. M. Eminescu 61, 022 926699

Bd. Negruzzi 2, of. 508, 022906666

info@protect-imobil.md

protect-imobil.md