Industria suplimentelor alimentare și-a format adepți în toată lumea, însă cele mai bune și de încredere au rezistat testul timpului. Aici vorbim și de B!TONIC, brandul din clasa premium al firmei austriece „Lifecare Essentials”. Motoul „Sănătate la orice vârstă zi de zi” este cel după care se ghidează compania, inclusiv echipa de la B!TONIC, oferind încredere consumatorilor și garanția unui mod sănătos de viață pentru toate vârstele.

CALITATE de top

Suplimentele B!TONIC oferă răspunsuri la întrebările clienților ce caută tratamente împotriva unor maladii ușoare sau cronice. Produsele sunt de o calitate ireproșabilă, oferă eficiență și garantează rezultate vizibile. Brandul se asociază cu ecologia, deținând certificate la standarde germane HACCP, ISO, TÜV. Produsele B!TONIC nu conțin hormoni, elemente modificate genetic, bacterii, gluten, lactoză, aditivi alimentari etc. Femeile însărcinate sau care alăptează, diabeticii, copiii, adepții regimului vegetarian sau vegan, alergicii pot opta lejer pentru produsele B!TONIC.

FIȚI TONICI!

Acesta este îndemnul brandului pentru toate persoanele, indiferent de vârstă. E și un îndemn de a avea grijă de corp și sănătate, de a folosi B!TONIC pentru a menține un echilibru, de a elimina stresul și de a privi viața cu ochi optimiști! Atitudinea încurajatoare se regăsește atât în filosofia B!TONIC, dar și în fiecare produs lansat de companie.

B!TONIC în 2019

În anul 2019, B!TONIC a venit pe piața Republicii Moldova cu încă două produse exclusive, pe lângă cele zece, lansate anterior. Chiar dacă s-a extins, în ultimii ani, popular în farmaciile și centrele din toată Europa, produsele B!TONIC au păstrat standardele de calitate, producția exclusivă în Germania și dezvoltarea de către experți în nutriție din Austria.

INTERVENȚII… B!TONIC(E)

Conform unor cercetări, în prezent cam 80 la sută dintre bolile omului pot fi preîntâmpinate printr-o nutriție echilibrată. Grație B!TONIC o serie de boli sunt preîntâmpinate, iar starea de spirit capătă note optimiste, pozitive. Stresul dispare, energia pozitivă revine. Sunt tratate unele probleme de fertilitate sau cronice, răceli dese etc.

COLABORAREA CU MEDICINA

Produsele dezvoltate până astăzi se bazează pe o strânsă colaborare între medici, farmaciști și experți în nutriție. Sunt luate în considerare cele mai noi informații din domeniul științei pentru a ajuta pe oricine și pentru a atinge orice obiectiv: de la sportivi, la persoane stresate, de la mămici tinere, la pensionari, de la scădere în greutate, la fortificarea mesei musculare.

2 produse noi lansate în 2019