Anul 2019 a fost unul plin de evenimente și lansări pentru ÎCS „Zepter International” SRL. Dovada fiind și Meetingul Național organizat în premieră în aer liber care a adunat aici, în Republica Moldova, peste o sută de oameni, printre ei, cei mai buni manageri și colaboratori ai companiei, dornici de a afla totul despre sănătate și felul cum pot să o mențină cu ajutorul produselor și serviciilor oferite prin intermediul brandului Zepter International.

Lider pe piață

Compania rămâne lider pe piața produselor de clasa PREMIUM în Republica Moldova. Activitatea și misiunea ei este una esențială: Zepter alege și susține modul sănătos de viață, în așa fel ne ajută să-l promovăm cu ușurință.

Produse inovative

În acest an Zepter a revoluționat piața din Republica Moldova cu cele mai inovative produse. Iar dacă încă nu ați avut șansa să testați blenderul ArtMix, ochelarii Tesla Hyperlight Eyewear cu lentile fullerene sau aparatul de masaj HyperOn să știți că aveți ocazia să le achiziționați și prin serviciul de creditare al clienților cu 0% dobânda.

Live Longer. Live Better.

O viaţă mai bună. O viaţă îndelungată. Acesta e sloganul companiei Zepter Moldova, care a ajuns de altfel un partener de încredere al tuturor moldovenilor pentru o viața mai sănătoasă!

2020

Pentru anul următor Zepter își propune deschiderea unui showroom nou, modern și luminos în care fiecare vizitator să-și găsească produsele pe placul său.

Jana Vizitiu, director general Zepter Moldova
De 23 ani reușim împreună să construim un viitor în care sute de mii de clienți sunt mai sănătoși cu produsele de marca Zepter, iar meritul îi aparține echipei, care este cheia succesului într-o afacere! Echipa înseamnă efort comun, multă muncă, transparență și desigur, loialitate și sprijin reciproc. Nu în zadar brandul a fost apreciat cu astfel de premii precum Mercuriul de Aur, „Marca Comercială a anului” la categoria „Produse și servicii de sănătate și frumusețe” în 2017 în cadrul evenimentului „Gala Businessului moldovenesc 2018”.