Victoria Ungureanu, fondatoarea portalului „Everyday Journalism” şi a serviciului „Everyday Events”.

Sunt omul care se înconjoară cu oamenii care îl inspiră, așa că nici filmele nu pot fi de alt gen, decât despre motivaţie și succes. Pe lista preferinţelor mele va fi mereu un film cu o poveste de viaţă a unui om care și-a depășit limitele, și-a îndeplinit visurile și a știut să trăiască demn orice victorie și orice eșec. M-au impresionat filmele cum sunt: „The Bucket List”, „The Pursuit of Happyness”, „Schindler’s List”, „Seven Pounds”, „127 Hours”.

Nu pot să neg, sunt și filme mai ușoare, mai romantice, care sunt bune pentru o zi de weekend, însă prefer filmele care mă pot scoate din zona de confort, care generează un dialog cu propriul eu și care mă fac să-mi analizez dintr-o altă perspectivă trecutul, prezentul și viitorul. Înainte de a petrece două ore urmărind o producţie cinematografică, caut de fiecare dată trailerul și recenziile despre acel film.

De asemenea, foarte des prietenii sunt cei care îmi pot recomanda filme. Merg foarte rar la cinematografe și prefer să urmăresc un film acasă, în liniște, savurând un ceai.