Psihologii afirmă că pentru a forma o deprindere, inclusiv cea de a avea grijă regulat de piele, este nevoie de 21 de zile. Încercăm împreună? Participați la noul proiect marca Mary Kay și puteți obține o geantă exclusivă Kate Spade!

Doamne și domnișoare, sunteți gata să recunoaștem că amânăm grija față de tinerețea și frumusețea noastră sau în genere uităm de rutina zilnică de îngrijire a pielii. Putem găsi milioane de scuze – începând cu graficul încărcat de lucru, până la neîncrederea că toate aceste creme-scruburi-loțiuni tonice vor avea efect și ne vor ajuta nu doar să menținem frumusețea, dar și să căpătăm încredere în sine și în forțele proprii.

Merită totuși să rețineți că în procesul de îngrijire a tenului cea mai importantă este abordarea regulată și de sistem. Chiar și cel mai inovațional și scump produs nu va avea nici un efect, dacă va fi utilizat doar uneori, fără regularitate. Drept rezultat veți obține bani aruncați în vânt și dezamăgire. Îngrijirea de sistem are același efect asupra tenului, ca și antrenamentele asupra corpului – este o garanție a frumuseții, sănătății și poate preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

La fel, precum, am învățat a ne spăla pe dinți sau a ne pieptăna, oricare femeie își poate dezvolta abilitatea de a dedica timp, de două ori pe zi procedurilor cosmetice. Veți avea nevoie doar de 5-7 minute dimineața și seara pentru rutina de îngrijire a tenului. Iar pielea, cu siguranță, vă va zice „Mulțumesc”.

Pentru a ajuta femeile să schimbe viziunile asupra îngrijirii pielii Mary Kay® lansează un nou proiect „21 de ZILE DE FRUMUSEŢE”. Pentru a participa veți avea nevoie de doar 21 de zile. Anume de această perioadă de timp veți avea nevoie pentru a vă forma obișnuința de a îngriji tenul în fiecare zi.

CUM SĂ PARTICIPAŢI LA PROIECT?

  1. Utilizați oricare sistem pentru îngrijirea pielii Mary Kay® în mod regulat pe parcursul a 21 de zile (zilnic, dimineața şi seara):
  1. După 21 de zile pe pagina personală din Facebook împărtășiți impresiile despre participarea la acest proiect și cum a evoluat starea pielii;
  2. IMPORTANT! Pentru a participa la acest Concurs etichetați în postarea dumneavoastră pagina oficială – @MaryKayMoldova.
  3. Atașați la postare o fotografie cu produsul preferat Mary Kay ®.

Concursul va avea loc până pe 28 februarie.

Pe 21 martie din rândul participanților va fi extras aleatoriu câștigătorul Grand Prix-ului, genții stilate Kate Spade. Precum și, câștigătorii premiilor speciale genților pentru cosmetice cu buzunare detașabile Mary Kay®.

Regulile Concursului le găsiți pe site-ul oficial al Companiei pe acest LINK.

FACEŢI PRIMUL PAS SPRE LUMEA FRUMUSEŢII ŞI ÎNCREDERII ÎN SINE și totul vă va reuși!

Puteți comanda produsele cosmetice Mary Kay® exclusiv la Consultanții de frumusețe. Dacă nu aveți un Consultant de frumusețe, puteți apela angajații Beauty Center Mary Kay la numărul  022-259-800 sau adresați-ne pe pagina noastră oficiala @MaryKayMoldova, iar noi vă vom ajuta!