Femeia fără un accesoriu ca lumea e… o unitate incompletă. Ceva nu-i ajunge. Nu mai e „acea femeie”! Şi nici nu ne putem imagina femeia modernă fără o geantă elegantă. De multă vreme accesoriile au încetat să mai fie simple accesorii, devenind, dacă nu necesitate, atunci o parte esenţială a femeii. Acestea o completează, o înfrumuseţează, o trimit în cosmos. Împreună cu ea, acestea formează un univers, o lume cu regulile sale, pe care doar o femeie adevărată le poate înţelege…

Pornind de la această teză, având frumuseţile de accesorii puse la dispoziţie de FURLA şi având alături frumuseţile de femei ce fac parte din viaţa publică de la noi, ne-am gândit să lăsăm frumoasele noastre modele în absolută intimitate cu accesoriile de la FURLA, în universul lor comun. Nu fără să le întrebăm cum se simt şi ce emoţii trăiesc în acest univers, cum se contopesc şi ce înseamnă pentru ele aceste „flecuşteţe” fără de care femeile autentice nu pot exista.

Cezara Salinski

Director al Prime Management

Nu mi-am numărat niciodată gențile, poșetele, perechile de pantofi… Dar știu sigur că, în cele din urmă, nu sunt niciodată suficient de multe. Eu ­niciodată nu mi-am pus drept scop să am un număr anumit de poșete și nici procurarea lor nu este una programată. Mai degrabă, recurg la completarea colecției: când am timp liber pentru shopping, în deplasări, și vreau să mă alint cu ceva, dar sunt prea obosită ca să măsor îmbrăcăminte, pot să-mi procur o poșețică deosebită. Dar aceste cazuri nu sunt atât de frecvente.

5_ec8a2165_opt

str. Vlaicu Pârcălab, 31, tel.: 022 275 775

 

Text: Marcel Toma

Genţi: FURLA

Bijuterii: TOUS, KORLOFF

Foto: Victoria Wonka

Outfit: Sisley, United Colors of Benetton; MUAH: Dessange