Într-un pas cu moda, stilată și elegantă, Ana Irina Petrea este cea care reușește să iasă din anonimat, să aducă un suflu nou blogging-ului de la noi, inspirând mii de tineri care o urmăresc.

Pe Ana Irina o cunoaștem din faimosul pictorial by Vip Magazin, unde a pozat „Dezgolită frumos” și în urma căruia a fost numită fata ploii și asta se datorează senzualității, privirii provocatoare, și a faptului că este foarte frumoasă.

În prezent e activă pe rețelele de socializare, scrie istorii și experiențe deosebite pe blogul ei,  cochetează cu modeling-ul fiind prezentă la majoritatea evenimentelor de modă și este imaginea mai multor branduri autohtone. Are și o activitate zilnică, croșetează genți în  propriul atelier, iar cum sfârșitul încoronează opera, cel mai interesant job pe care îl are este cel de a fi mamă.

Responsabilă și receptivă de fire, Ana cucerește publicul prin sinceritatea de care dă dovadă în orice domeniu în care se implică, promoveză doar lucruri calitative și frumoase iar talentul înnăscut îl putem vedea cu ochiul liber în lucrările sale.

Iar pentru a-i cunoaște cheia succesului am provocat-o la  o discuție.

31144062_1951739001525605_5939810527756762955_nActivitatea zilnică pe rețelele de socializare necesită mult timp şi dedicație, care sunt trucurile prin care reuşeşti mereu să îți surprinzi publicul?

,,Nu încerc să-l surprind, cred ca acesta este secretul meu. Nu am scheme, nu urmăresc statistici, cromatici sau alte trucuri. Și cred că publicul simte asta. E foarte important să fii sinceră și naturală.”

 Eşti urmărită de circa 30 000 de persoane, promovezi produse şi faci publicitate, implică asta o doză de responsabilitate sau  presiune?

,,Blogging-ul, Instagram-ul e o sursă de venit, adevărat, dar din fericire pentru mine nu e unica și chiar sunt destul de selectivă cu ceea ce promovez. Există produse și companii în care eu am încredere și le folosesc cu plăcere. Nu voi face publicitate niciodată unui produs pe care nu l-am testat. Responsabilitatea mea este în primul rând față de cititori și nu vreau sa îi dezamăgesc ducându-i în eroare.”

Eşti în primul rând mamă a doi copii, bloggeriță şi artistă handmade, cum le reuşești pe toate şi cum îți planifici ziua?

,,Am o agendă în care îmi notez, înregistrez și planific totul până la ultimile minute. Am zile și ore concrete când răspund la mesaje, când îmi stabilesc întâlniri, când fac livrări, iar weekend-urile sunt doar pentru familie și prieteni  “

30425213_1942297799136392_1064118569041046417_oPe lângă miile de admiratoare, sunt multe persoane care te critică, spune-ne dacă te afecteaza aceasta?

,,Eu din fericire am un public foarte prietenos, deschis și probabil tolerant, deoarece eu nu primesc comentarii negative sau agresive. Dar desigur că sunt voci ce au alte păreri. Sunt deschisă să discutăm, că asta fac pe online – comunic cu un public. Doar că de multe ori el nu este pregătit să primească replici și răspunsuri argumentate. De obicei, ajungem la un numitor comun, alteori se retrage ”

Ai început a confecționa genți şi aceasta a inspirat zeci de fete să facă acelaşi lucru. Cum reuşești să rămâi originală, şi care sunt planurile pe viitor în acest domeniu?

,,Eu mă bucur că inspir. Concurența e bună și mă motivează să fac tot posibilul să fiu cu un pas înainte.”

„Fata ploii” by Vip Magazin ar mai accepta un shooting  într-o ipostază: dezgolită frumos?

,,Nu știu dacă în același format, cu timpul am început să văd și să interpretez sexualitatea altfel, dar probabil aș mai accepta o astfel de provocare.”

Ce te inspiră şi ce le dorești tinerilor care viseaza la o carieră ca a ta?

,,Eu cred în puterea gândului, în vise și realizarea lor. Nu știu dacă există lucru mai fain, decât atunci când un hobby (sau doua ) devin o sursă de venit. Găsiți ceea ce vă pasionează, credeți în ideea voastră,  dezvoltați-vă talentul și munciți mult!”

 

Text: Eugenia Butucel
Foto: Arhivă personală