Antonia revine cu un nou single în limba română care se numește „Iubirea mea”.

Piesa a fost compusă de Andi Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), iar versurile Theea Eliza Miculescu și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams. Strofa a doua a piesei este interpretată de Alex Velea, care și apare alături de artistă în videoclip.

Filmările au avut loc la mare în România, regizor și DoP Khaled Mokhtar, alături de care Antonia a mai filmat „Marabou” sau „Greșesc”. „Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul dintre videoclipurile mele. M-am simțit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă și intimă”, a spus Antonia.

Anul acesta, Antonia a lansat piesa „Dor de tine” care a cucerit cluburile, radiourile și televiziunile muzicale și are aproape 8 milioane de vizualizări. De asemenea, a fost implicată și în show-ul de televiziune „Uite cine dansează”, prima experiență într-o emisiune de dans a acesteia. De curând, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri și bluze cu pozele Antoniei sau logo-ul de artist.

screen-shot-2017-06-20-at-15-58-34

În perioada următoare, Antonia urmează să lanseze alte piese în limba română, dar și în engleză.