The Atlas of Beauty reprezintă un proiect fotografic, creatoarea căruia este o româncă pe nume Mihaela Noroc. Aceasta realizează portretele femeilor din țările pe care le vizitează, dorind astfel să arate frumusețea prin diversitate.

În mai bine de trei ani de la lansarea proiectului, artista a reușit să călătorească în peste 50 de țări. De asemenea, Mihaela a reușit să publice și o carte care cuprinde 500 de portrete ale femeilor de pe tot globul pământesc.

În spațiul virtual, The Atlas of Beauty este urmărit de peste un milion de oameni, despre acesta vorbindu-se chiar și în cadrul emisiunii Oprah Winfrey’s Super Soul Sunday.

mihaela-twitterÎn ultima fotografie publicată apare o tânără mămică din Republica Moldova, Ina, împreună cu fiica sa de doar o lună. ”After taking care of many children, as a kindergarten teacher, Ina gave birth to her first baby only one month ago. I met this happy mother and her newborn daughter a few days ago in Chisinau, Moldova.  (tr. După ce a avut grijă de mai mulți copii, în calitate de educatoare la grădiniță, Ina a născut primul copil o lună în urmă. Am întâlnit această fericită mamă și fiica sa, câteva zile în urmă, în Chișinău, Moldova)” scrie Mihaela.

19601222_1585287638179291_8088503810274170362_nUrmătoarea destinație a fotografei este Odessa, Ucraina.