O piele ca de ciocolată este dorinţa oricărei femei, în special acum, în toiul sezonului de plajă. Un bronz uniform, arămiu şi perfect poate fi obţinut odată ce pielea este pregătită în prealabil, iar SPA-ul de la „Aquaterra Wellness & SPA” îţi propune o procedură care garantează obţinerea unui bronz impecabil şi a unei armonii absolute.

Pentru început, se efectuează un peeling cu mănuşa „Kese”, urmat de un masaj cu spumă în baia turcească, renumită pentru efectele sale curative multiple asupra corpului. Această procedură elimină impurităţile, dar şi tonifică. Peelingul oxigenează pielea, astfel o pregăteşte pentru următoarea etapă, împachetarea cu ciocolată.

Cunoscută pentru întrebuinţarea ei în tratamentele cosmetologice, ciocolata activează circulaţia limfatică şi are o acţiune tonifiantă. Totodată, ea hrăneşte pielea cu vitamina E şi alte oligoelemente necesare.

sha_2201_opt

aquaspa_4948_optDupă împachetare, clientei i se efectuează un masaj relaxant cu ulei de cocos. Considerat un remediu-minune, uleiul de cocos are efecte de hidratare intensă a pielii. Mai mult, este potrivit pentru tipul sensibil al acesteia.

Tratamentul este finalizat prin relaxare şi savurarea ceaiului, etapa care are menirea de a completa din punct de vedere terapeutic procedura şi îi oferă clientei momentul culminant de răsfăţ atât spiritual, cât şi fizic.

sha_5037-1_optDeclaraţia specialistului:

Doar la „Aquaterra Wellness & Spa” veţi găsi o oază a luxului, a armoniei, a frumuseţii şi a liniştii. Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajelor de relaxare, a tratamentelor corporale, faciale şi a celorlalte proceduri pe care aşteptăm să le descoperiţi. E timpul să încercaţi pe propria piele cele mai renumite ritualuri SPA din oraş!

3530105Chişinău, bd. Decebal 6/4

Tel:+373 (22) 267613

www.aterra.md