Moda se schimbă de la un sezon la altul, se introduc elemente noi, modele, culori, sau stofe. Sezonul estival poate fi declarat deschis,  aşa că ar fi bine să fii la curent cu noile tendințe în ceea ce privește costumele de baie. Ca să găsești cel mai potrivit costum de baie pentru silueta ta, trebuie să cunoști modelele anului 2018.

În acest context vă propunem cele mai stilate și interesante modele de costume de baie pentru vara anului 2018:

Costume de baie crop-top

Una dintre principalele tendințe ale sezonului stațiunii pentru vara anului 2018 va fi costumul de baie crop-top. Topurile decupate sunt în vogă, iar acest lucru se adevereşte mai ales în universul costumelor de baie. Dacă sunteți feminină, sportivă și căutați un bikini tendință, aveți nevoie de un costum de baie crop top.
costume-baie-crop-top-1

Costume de baie întregi

Costumele de baie întregi sunt una dintre cele mai noi tendințe ale acestei veri. Asortat  cu o pălărie supradimensionată din rafie și un coș cu flori aplicate, ținuta ta de plajă va fi excepțională.

costum-de-baie-intreg-2012_00690041

 

Costume de baie  retro

Costumele de baie retro sunt oferite de designeri în această vară, într-un stil modern și elegant. Trucul costumelor de baie răscroite care era folosit excesiv în anii ’80, tocmai a fost readus în scenă de către celebrul Tom Ford. Dacă vrei picioare interminabile, acesta este secretul.
retro-alb

Costume de baie cu imprimeuri

Motive florale, printuri cu animale, elemente misterioase abstracte, elemente marine, toate  sunt prezente în colecțiile  celor mai celebri  designeri.

unique_vintage_black_ivory_polka_dot_monroe_bikini_top_12_1024x1024Costume de baie cu benzi și/sau șireturi

Un alt succes fierbinte al sezonului 2018  sunt costumele de baie cu o varietate de benzi înguste și șireturi amplasate în diferite părți.

benzi-jpg
Text: Eugenia Butucel
Foto: Arhivă personală