Pentru fiecare din noi vara se asociază cu timpul în care poți să te detașezi de toate problemele cotidiene și să trăiești momente unice în orice destinație aleasă. Haideți să vedem unde își vor petrece vacanța artiștii noștri, și de cât timp liber dispun aceștea.

The Motans: Verile cel mai des le petrec în drumuri sau pe scenă, dar de această dată o să-mi iau câteva zile de vacanță. De mult timp îmi doresc să vizitez Barcelona (Spania) și plănuiesc să merg acolo la începutul verii.
barcelona-main
MANI: Încă nu m-am hotărât unde voi pleca în această vară. De obicei facem drumeții cu prietenii prin Carpați (România). Deja vom vedea dacă și în acest an mergem acolo sau poate schimbăm destinația.
muntii-carpati


Guz:
Vara am să fiu mai des pe la studio, pentru că lucrez la al doilea album. Însă pe câteva zile o să mă duc la Mamaia (România).
mamaia0e2e77718a6065e984ccff0000670d49
Lia Taburcean: În această vară am o destinație mai diferită. Vreau foarte mult să vizitez insula Creta (Grecia).
big-chania7-0kfm
Kapushon:
Vara aceasta voi merge la Moscova și Sankt Petersburg (Rusia) cam pe vreo 2-3 săptămâni.
moscova-aventurescu

Diana Stoica: Până când habar nu am când voi avea și eu un pic de vacanță din motiv că se preconizează o vară încărcată cu evenimente. Dar, dat fiind faptul că voi avea multe spectacole în România, optez pentru Vama Veche sau Mamaia. Iar dacă voi reuși să fug pentru câteva zile, aș dori să mă ,,refugiez” în Antalya sau Bulgaria.
antalyaCe destinație ai ales tu pentru această vară?


Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhivă personală