Ce?

   Unde?

  Când?

Vă așteaptă: expoziție de mașini retro și obiecte vechi, Dj, interpreți, band-uri, dansatori, discoteca retro, master-class-uri culinare și distracții sportive.

Complexul Etno-Cultural Vatra – Traseul R1 Chișinău-Ungheni, km 32, Strășeni.
La margine de codrii, departe de forfota orașului, este locul perfect pentru odihnă în aer liber!

28-29 aprilie
Program Mai Distractiv
cu muzică, dans și fashion show
30 aprilie-1 mai
Program Mai Activ
cu hiking, tir, volei, mini-fotbal, frisbee.

 

Transport

Pentru doritorii de a veni la festival în perioada 28 aprilie – 1 mai, Complexul Etno-Cultural Vatra organizează transport tur-retur. Oferta este disponibilă pentru grupurile organizate de 20, 45 și 50 de persoane.

Prețurile tur-retur: 20 de persoane – 1000 lei, 45 de persoane – 2300 lei și 50 de persoane – 2600 lei.

Atenție! Grupurile organizate se vor bucura de un preț special la biletul de intrare – 50 de lei/persoană.

Pentru a beneficia de această ofertă efectuați achitarea preventiv în perioada 23 – 27 aprilie

Detalii la 069872886.

 

Festivalul „Mai Retro” vine să reînvie în sufletele oamenilor dorința de a admira și a contacta cu frumusețea naturii, de a se relaxa într-un loc pitoresc, de a gusta din bucate pregătite la iarbă verde. Fie că îți vei lua păturica și vei savura ambianța rustică, fie că vei țopăi pe ritmurile timpurilor frumoase, 4 zile ”Mai RETRO” vor fi pe măsura așteptărilor tale!

 

Program

Motor fest

  Program artistic

  Concurs fotografic

Colecționarii din moldova își vor aduce mașinile și limuzinele retro, iar cei pasionați de motoare pe două și trei roți vor avea ocazia să admire o minunată colecție de bike–uri retro.

Scena va găzdui interpreți experimentați, banduri și grupuri  de dansatori,  devenind și o platformă  de lansare a tinerelor talente încă nedescoperite.

Vom oferi fotografilor ocazia să-și demonstreze talentul în arta fotografică, creîndu-le zone special amenajate în stil retro și îndemnându-i la concursuri de fotografie artistică.

car program 12

 

Prezentare de modă

Tasty Picnic Fest

  Activități sport

Retro Fashion Show –  o premieră absolută în Republica Moldova. Pe podium, într-o atmosferă cu parfum retro, vor fi prezentate colecțiile celor mai ingenioși designeri din țară.

Bucătarii din toată țara își vor demonstra măiestria preparării bucatelor din carne la proțap și grătar, iar în cuptoare se vor rumeni plăcintele, sarmalele și bucatele din pește.

Lansarea proiectului național ”Drumeții Moldova” cu traseu prin codrii Moldovei, cursa cicliștilor, fotbal, volei, freesby, badminton, mini golf și workout show cu cei mai renumiți sportivi din acest domeniu.

 3.2  shashliki  hiking

 

Distracții Extremale

   Zonă pentru copii

  Camping

Tiroliana cu și fără obstacole, tir medieval de tragere cu arcul, tirul cu pușca, zona de aruncat cu toporul, peretele de escaladare.

Căsuța cu povești, cu îndrăgitele personaje din povestea ”Capra cu trei iezi”, trambuline și tobogane, Vatra Zoo, tiroliana și tir cu arcul pentru copii.

Zonă rustică cu colibe ca pe timpuri, confecționate din material ecologic și zonă de camping, unde vă puteți instala cortul personal.

tiroliana casuta camping 2

Puteți vedea programul complet al evenimentului aici

 

Foc de tabără

rug2

După o zi plină de adrenalină ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară specială în jurul unui foc de tabără impresionant? Petrecerea în aer liber va continua cu cântece la chitară în jurul rugului și vorbe bune până în zori.

Prețul biletului: 70 lei/zi
*Copiii cu vârsta de până la 8 ani au acces gratuit

Puteți procura bilete în ziua evenimentului sau online pe: afisha.md

 Dacă aveți nevoie de transport pentru a ajunge la noi, completați formularul

 

Aici puteți vedea imagini de la prima ediție a festivalului

film strip retro

Suntem aici:

harta

Contacte

contact@vatrafest.com
+373 79 551 133