Tot mai frecvent cele mai renumite etaloane ale frumuseții distribuie pe rețelele sale de socializare noile lor descoperiri. De această dată ele ne-au uimit cu un nou trend în hairstyle care va domina pe parcursul aceastei veri.

Bella Hadid,  Hailey Baldwin și alte modele de rang internațional deja au reușit să surprindă o bună parte din femeile planetei printr-o nouă tendință de a colora părul în nuanța rose gold.

 

De fapt, Kylie Jenner încă în anul 2015 a purtat această culoare, fiindcă este o mare iubitoare de peruci, a experimentat foarte mult cu nuanțele. Se pare că rose gold a cucerit cel mai mult publicul. Până în prezent tinerele sunt hotărâte să-și coloreze părul anume așa, și trebuie să recunoaștem că este exact ceea ce avem nevoie pentru o vară plină de culoare.

Rose gold este, în general, mai potrivit pentru persoanele cu ochi negri și tonul pielii pe bază de galben, însă există întotdeauna excepții de la reguli. Nu-ți fie frică să experimentezi. Totuși, este destul de dificil să găsești cea mai bună nuanță care ți s-ar potivi, din acest motiv vă sugerăm să priviți pozele de mai jos. Sperăm să vă inspire și să vă ofere mai mult curaj.

Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhivă personală