Toamna asta este cu adevărat specială. Mai toți retailerii par să se fi hotărât că nu e tocmai în regulă ca în fiecare sezon rece să îți ofere cea mai săracă paletă cromatică posibilă. Desigur, nu lipsesc zecile de tonuri de gri, maro sau negru. Dar, pe lângă toate astea, acum ai de ales și dintre piese în galben vibrant, roșu, verde sau un magenta destul de puternic. Iată care sunt piesele care te ajută să integrezi culori în garderoba de toamnă pentru ca ținutele tale să nu îți mai pară atât de monotone.

Sezonul acesta ai de ales dintr-o paletă de culori ceva mai ofertantă. Printre cele mai populare nuanțe ale sezonului se numără cele de galben și muștar, nuanțele de roz sau magenta și, nu în ultimul rând, verdele, pe care îl găsești în aproape orice nuanță posibilă.

Culori în garderoba de toamnă: în lunile care vor urma optează pentru câteva piese speciale, care fac mai mult decât să dea o pată de culoare ținutei tale. Alege cămăși din piele, rochii cu cădere ușoară și mâneca lungă sau paltoane colorate.

camasa-din-piele-cu-tinte-1190-lei-uterque-com_camasa-din-piele-cu-tinte-1190-lei-uterque-com_-2cojoc-galben-scurt-din-piele-de-caprioara-129-lei

fusta-albastr-din-tricot-579-lei-uterque-com_

palton-roz-supradimensionat-din-lana-prevazut-cu-cordon-129-lire-topshop-com_

pulover-verde-menta-tricotat-cu-mesaj-89-lei-hm-com_rochie-de-toamna-din-viscoza-229-lei-hm-com_Da, toamna asta nu mai esti nevoita sa porti doar tinute in tonuri terne. Ai in fata inca cinci luni din sezonul rece si le poti umple cu cat de multa culaore iti doresti.

 

sursa: andreearaicu.ro