Pentru o relaxare completă a corpului şi a spiritului, „Lotus Spa” îţi propune o procedură de aur la propriu, după care pielea îţi va străluci mai tare ca soarele în această vară. Răsfăţată de particule din aur, pielea ta va simţi efectul celor mai deosebite tratamente, devenind atuul tău în materie de frumuseţe.

Per ansamblu, întreaga procedură „Deluxe Gold Ritual – Face & Body” durează două ore şi presupune efectuarea mai multor tratamente complexe pentru ten şi corp.

Primul pas îl reprezintă exfolierea pielii prin efectuarea unui peeling care înlătură celulele moarte, fapt care permite ulterior pătrundearea adâncă a elementelor nutritive. Acesta nu doar catifelează pielea şi îi oferă un aspect tânăr, ci şi sporeşte reînnoirea celulelor. Urmează efectuarea unui masaj relaxant cu emulsie de nectar Gold care hrăneşte pielea datorită componentelor antioxidante, vitaminei E şi mineralelor. După exfoliere, pielea este pregătită pentru următoarea etapă, împachetarea. Această procedură oferă pielii elasticitate şi strălucire. Stimulează sinteza de colagen şi elastină.

274a4959_opt

274a5009_new_optÎn timpul tratamentului, care are rolul detoxifierii, să nu uităm să acordăm atenţie feţei, care necesită îngrijire şi hidratare mai ales în perioada verii. Specialistul va aplica masca Gold alginată care conţine praf de perle, bogată în proteine şi aminoacizi, care stimulează producţia de colagen. Efectul este vizibil instantaneu, pielea căpătând un aspect curat, strălucitor. În special, sunt ameliorate textura pielii, tonusul şi culoarea ei.

Procedura este finalizată cu un masaj la nivelul scalpului şi cu reflexoterapia mâinilor şi a tălpilor.

274a5000-new_optDeclaraţia specialistului:

Înainte de efectuarea tratamentului „Gold star face & body” recomand o vizită la saună pentru a pregăti atât corpul, cât şi pielea pentru procedură. Tratamentul este ideal înainte, în timpul şi după perioada estivală, întrucât pielea, ca urmare a expunerii la căldură şi la soare, este deshidratată şi simte nevoia unei detoxifieri. Astfel, vom putea obţine un bronz uniform, de lungă durată şi frumos, dar şi preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Poate fi urmată o cură, câte o procedură săptămânal, timp de mai multe luni.

Chişinău, str. Mitropolit Varlaam 77

Tel: +373 (79) 2 01 204

www.radissonblu.com / en / hotel-chisinau / spa