Jobul le oferă posibilitatea să străbată lumea-n lung și-n lat, deseori având ședințe foto în cele mai exotice locuri din lume. Destinațiile de vacanță ale modelele Victoria’s Secret devin extrem de mediatizate, fetele fiind urmărite de paparazzi în mod constant.

Așasar, vezi care sunt preferințele în materie de vacante ale îngerașilor Victoria’s Secret, potrivit adpm.ro.

Adriana Lima – Salvador Bahia, Brazilia„Destinaţia mea preferată de vacanţă este ţara mea natală, Brazilia. Merg acolo de cel puţin două ori pe an”, spune supermodelul.

Alessandra Ambrosio – Florianopolis, Brazilia„Îmi place să merg în Florianopolis din Brazilia. Mă simt ca acasă acolo. Are nisip alb extraordinar. Pot să fac surf, să mă joc cu copiii mei şi să petrec timp cu familia mea”, a declarat Alessandra.

Candice Swanepoel – Brazilia„Pur şi simplu iubesc cultura braziliană – mâncarea, muzica, oamenii atât de veseli, plajele şi palmierii. Este destinaţia mea preferată de vacanţă”, dezvăluie Candice.

tumblr_mywfozepux1rg9llco1_1280Behati Prinsloo – Cape Town, Africa de Sud„Am câteva destinaţii preferate. Hawaii şi Cape Town sunt cap de listă. Kauai este locul în care ador să explorez natura. Te simţi de parcă ai fi în mijlocul Jurrasic Park. Iubesc cascadele şi curcubeele. Este cel mai magic loc în care am fost vreodată. Cape Town îmi place pentru că mare parte din familia mea este acolo. Am crescut între Namibia şi Cape Town. Este un loc frumos ce ocupă un spaţiu important în sufletul meu”, povesteşte ea.

Josephine Skriver – Kauai, Hawaii„Locul meu preferat este partea de nord a insulei Kauai. Nu multă lume cunoaste această locaţie, este ca un fel de comoară ascunsă a Americii. E locul perfect pentru cineva ca mine pentru că îţi oferă şansa de a face atât de multe lucruri. Dacă vrei pur şi simplu să te relaxezi, plajele sunt superbe şi au nisip fin, portocaliu. Sunt corali de vis pentru snorkeling. În plus, poţi înota cu broaştele ţestoase şi focile. Dacă îţi plac aventurile, poţi face o plimbare cu elicopterul deasupra insulei. E perfect pentru surf sau alte sporturi acvatice. Poţi merge la plimbare şi vei descoperi peisaje incredibile cu cascade cum nu îţi poţi imagina că există. Mai mult, o plimbare cu ATV-ul prin locurile în care s-a filmat Jurrasic Park e un must try”, spune Josephine Skriver.

Elsa Hosk – Archipelago, Suedia„Este un loc care îmi provoacă o nostalgie aparte pentru că am petrecut atât de multe veri acolo. Este frumos, nu există un loc la fel de frumos – stâncile, apa, mâncarea, bărcile, totul… Toţi prietenii mei au case acolo şi părinţii mei sunt acolo. E locul în care ador să merg”, spune supermodelul.

8-seafaring-girl-in-uto%cc%88Jac Jagaciak – Ibiza, Spania„Cred că destinaţia mea preferată rămâne Ibiza. Este o insulă frumoasă ce oferă zile frumoase pe plajă şi muzică bună pe timp de noapte, e greu să te plictiseşti acolo. Îmi place de asemenea şi Tulum, dar este mai degrabă o destinaţie romantică. Este perfectă pentru câteva zile în compania unui om drag”, a declarat ea.

 Jasmine Tookes – Bora Bora„Bora Bora e destinaţia mea preferată. Apa este atât de limpede şi e una dintre cele mai frumoase insule de pe pământ. Am fost o dată acolo pentru un job şi am simţit că trebuie să revin. De atunci, am mers de mai multe ori şi parcă îmi place din ce în ce mai mult”, a dezvaluit supermodelul.

Joan Smalls – Barbados„Ador să merg în Barbados. Apa este limpede ca cristalul, plajele au nisip fin şi oamenii sunt foarte calzi. Are o vibraţie aparte care îmi place mult”, mărturiseşte Joan Smalls.

Lily Aldridge – Doardo Beach, Puerto Rico„După ce am pozat în Puerto Rico, pot spune că asta e noua mea destinaţie preferată de vacanţă. Hotelul la care am stat este unul dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut vreodată. Puerto Rico e mult mai mult decât m-aş fi aşteptat să fie. E uimitor!”, spune ea.

lilyaldridgedoingphotoshootbeachstbartsgbdxbudsxknl