Săptămâna cuprinsă între 18 și 24 decembrie va fi una spectaculoasă pentru cei mai mulți nativi. Ne apropiem încet-încet de finalul acestui an și tragem linie cu toții.

ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor fi mai în priză ca niciodată în această perioadă. Au de făcut o serie de lucruri, iar multe sarcini nu sunt stabilite de ei, ci de cei de care depind. Nu vor putea refuza mai nimic. Trebuie să tacă și să înghită.

Săgetătorii și Leii vor avea o săptămână plină de suișuri și coborâșuri. Săgetătorii trebuie să poarte discuții complicate cu familia, discuții care să îi lămurească ce au de făcut de acum înainte.

Leii vor avea câteva probleme sentimentale. Unele discuții cu partenerul de viață se pot finaliza prost pentru amândoi.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Fecioarele prind putere, prind curaj. Au una din cele mai benefice săptămâni din acest an. Vor încheia anul în glorie, așa cum l-au început de altfel. Acești nativi sunt în continuare sub protecție divină.

Taurii, în schimb, au de făcut câteva reglementări de natură juridică. Se vor trezi cu multă hârțogăraie pe cap și din cauza asta au de pătimit.

Capricornii se vor liniști. Au intrat încă de săptămâna trecută pe un tărâm fără nisipuri mișcătoare, așa cum au tot fost anul ăsta.

ZODIILE DE AER:

Gemenii și Vărsătorii trebuie să fie sinceri. Săptămâna aceasta vor fi supuși unor teste care vor scoate la iveală adevăratele semnificații ale sentimentelor față de cei dragi.

Vărsătorii vor câștiga bani dacă vor ști să acționeze la timp, în timp ce Gemenii, din cauza comportamentului lor zvăpăiat au toate șansele să piardă bani.

ZODIILE DE APĂ:

Racii și Scorpionii au de făcut și ei câteva concesii. Ajunul Crăciunului îi va aduce laolaltă cu persoane pe care le-au tot evitat de-a lungul anului. Nu vor avea încotro și vor fi nevoiți să îngroape securea războiului, măcar de sărbători.

Peștii au săptămâna benefică. Vor fi cadorisiți de luni până vineri, nu neapărat cu lucruri scumpe, ci cu lucruri mărunte, dar cu o valoare mare pentru acești nativi destul de sensibili pe final de an.

Ajunul Crăciunului va fi magic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Săgetător. Capricornii, Scorpionii, Peștii și Vărsătorii vor fi însă înconjurați de sentimente confuze. Melancolia se va instala în sufletul celor din urmă încă din seara de 23 spre 24 decembrie.

 

 sursa: teotrandafir.com