Află ce îți rezervă astrele și ce obstacole te așteaptă în viața de cuplu!

Berbecii și Săgetătorii sunt cele două zodii de foc pentru care se va face dreptate în perioada următoare. Cei care au avut procese deschise, indiferent de natura acestora, fie că e vorba de sume de bani sau acuzații care au legătură cu comportamentul lor ori cu moralitatea lor, au șanse foarte mari de câștig.

Când vorbim despre dreptate nu ne referim neapărat la a câștiga un proces propriu-zis în instanță, ci la instanța morală, la gura lumii.

Vor ieși la iveală adevăruri care le vor spăla imaginea pătată celor doi nativi. În sfârșit, oamenii își vor da seama că Berbecii și Săgetătorii care au fost angrenați cu sau fără voia lor în anumite conflict nu au nicio vină.

Taurii, Fecioarele, Scorpionii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii vor avea o săptămână în care energia lor va fi la cote maxime.

Taurii au de câștigat de pe urma muncii lor, în timp ce Fecioarele și Capricornii sunt puși pe drumuri. Nu au de ce să se plângă pentru că aceste drumuri vor fi și relaxante, chiar dacă e vorba despre muncă.

Scorpionii au șanse foarte mari să își găsească în sfârșit menirea, domeniul profesional care să le asigure tot ceea ce și-au dorit vreodată.

Vărsătorii sunt provocați să demonstreze cât de eficienți sunt și nu le va fi greu să facă asta. Experiența lor și viziunea pe care o au își vor spune cuvântul.

Peștii, pe de altă parte, au șanse foarte mari să le arate celor din jur că ideile lor nu au fost tocmai bine, că nu au aplicabilitate. Acești nativi vin cu soluții care îi uimesc pe superiorii de la locul de muncă.

ZODIILE CARE VOR AVEA O SĂPTĂMÂNĂ ECHILIBRATĂ:

Nativii care vor sta ceva mai liniștiți, chiar dacă vor mai fi mici mișcări tectonice pe ici, pe colo în sufletele lor sunt Gemenii, Racii, Leii și Balanțele.

Gemenii și Racii vor împărți un destin comun. Vor dori să se retragă din haosul în care s-au implicat (fie că e vorba de locul de muncă sau de anumite bârfe din cercurile comune de prieteni).

Nu vor reuși să facă asta în totalitate pentru că vor fi puși în fața unor cuvinte rostite de ei cândva, iar acele vorbe se vor întoarce acum. Vor recunoaște adevărul și totul se va clarifica.

Leii și Balanțele vor avea parte de experiențe frumoase. Leii au ocazia să se logodească ori să asiste la niște declarații frumoase de iubire.

Balanțele își vor vedea de ale lor și vor fi mai liniștite față de săptămânile precedente. Vor avea parte de evenimente frumoase. Vor primi multă afecțiune și înțelegere din partea celor apropiați.

 

sursa: teotrandafir.com