Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC

Nativii zodiei Berbec vor fi puși în tot felul de situații conflictuale. Vor fi extrem de deranjați de tot felul de lucruri care îi vor lovi când nu se așteaptă.

TAUR

Scapă în sfârșit de tensiunile din familie. Pe lângă asta, vor deveni foarte apreciați la locul de muncă.

GEMENI

Sunt invitați la tot felul de evenimente la care vor fi nevoiți să meargă. Cu toate acestea, ei vor reuși să își echilibreze bugetul.

RAC

Racii devin ceva mai leneși față de cum sunt obișnuiți să lucreze în mod normal. Nu sunt încurajați să facă promisiuni pentru că nu vor fi pregătiți nici fizic, nici emoțional să se țină de ele.

LEU

Își schimbă atitudinea față de bani, devenind mai chibzuiți. În iubire, însă, fac risipă de declarații.

FECIOARĂ

Devin vedetele acestei săptămâni, dar trebuie să aibă grijă și să nu devină indiscrete.

BALANȚĂ

Balanțele scapă de câteva griji în perioada următoare. Situația financiară se remediază considerabil. Acești nativi vor începe un proiect nou de viață.

SCORPION

Scorpionii vor trăi tot felul de emoții speciale. Va fi o săptămână în care se vor simți ciudat, dar frumos în același timp.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi extrem de solicitați de membrii familiei. Vor fi puși între ciocan și nicovală, o vor face pe psihologii în conflictul dintre generații.

CAPRICORN

Capricornii vor fi mai harnici ca niciodată. Vor primi ceea ce așteptau de mult. Cu toate acestea, au tensiuni în familie.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea o nouă perspectivă asupra bunurilor materiale. Vor începe să vadă lucrurile cu alți ochi, să fie mai prezenți în tot ceea ce vor face fără să se mai plângă cât de mult au ei de trudit.

PEȘTI

Sunt favorizate deplasările scurte, la rude, prieteni, în locuri cu însemnătate spirituală. Nativii acestei zodii beneficiază de protecția divină în urmatoarea perioadă.

 

sursa: teotrandafir.com