Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC

Începi această săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Nu ai prea multă energie și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine. Nici în viața personală nu vei încerca să forțezi nimic.

TAUR

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multă odihnă. Activitățile pe care le faci pentru a te relaxa nu își mai ating obiectivul.

GEMENI

Obiectivele profesionale pe care le aveai setate cândva își pierd destul de mult din contur. Acest început de săptămână este definitoriu pentru cariera ta. Este important să te hotărăști cum vrei să arate viitorul tău profesional.

RAC

Începutul acestei săptămâni se află sub semnul senzualității. Tot ceea ce se întâmplă în jurul tău are legătură directă cu viața ta personală. Începi să îți pui tot mai des întrebări cu privire la alegerile emoționale pe care le-ai făcut în trecut.

LEU

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

FECIOARĂ

Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație. Experiența din trecut trebuie să te ajute să iei mult mai ușor decizii. Cu toate astea, sunt situații în care îți dai seama că nu ți-ai învățat bine lecția.

BALANȚA

Deși nu îți dorești acest lucru, vei fi pusă în postura în care să primești sfaturi pe care nu le-ai cerut și de care consideri că nu ai nevoie. Unele persoane din viața ta sunt mult prea intruzive. Au senzația că se pot implica în problemele tale.

SCORPION

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur.

SĂGETĂTOR

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut și de aceea nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți.

CAPRICORN

Astrele încurajează ascultarea activă la începutul acestei săptămâni. Persoana iubită pare să fie tot mai prezentă în relația dintre voi. Această schimbare de stare te bucură și te încântă

VĂRSĂTOR

Încă de la începutul săptămânii, energia pozitivă a astrelor pulsează asupra ta. Aceasta te ajuta să te concentrezi asupra sarcinilor complexe pe care le ai de rezolvat la birou. Sunt situații în care preferi să nu îți expui părerea.

PEȘTI

Ești deschisă către cei din jur și comunici cu ușurință, indiferent de caracterul persoanei cu care interacționezi. Această dispoziție socială este în avantajul tău.