Odată cu răsăritul soarelui începe o nouă zi care ne oferă șansa de a schimba ceva și de a o trăi într-un mod deosebit. Horoscopul vine să ne ajute în acest sens, oferindu-ne câteva sfaturi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă poziția pe care ți-o susții. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine că într-un final, totul are rezolvare.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Nivelul de energie cu care vei fi încărcat(ă) în acest început de săptămână va fi destul de nesemnificativ în raport cu tot ceea ce ai plănuit să faci. Nu vei avea dispoziția necesară nici să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu persoana iubită.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Astrele îți joacă suficient de multe feste astfel încât echilibrul tău emoțional să fie din nou zdruncinat. Din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condus(ă) de primul impuls. Puțin mai multă stabilitate rațională ar fi binevenită în această perioadă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Astăzi îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigur(ă) pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștient(ă) de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. Instabilitatea astrală agită și ea destul de mult atmosfera de lucru de la birou.

Leu (23 iulie – 22 august)
Profesionalism și abilități, acestea ar fi noțiunile care pot defini succesul în plan profesional. Deși niciodată nu te lași absorbit(ă) de imaginea de ansamblu a unei situații, sunt lucruri pe care astăzi eviți să le analizezi în detaliu. Maniera în care partenerul ajunge să își exprime nevoile emoționale, te irită destul de mult.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nu reușești deloc să te remarci, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Astăzi îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți. Pentru tine totul este confuz și fără noimă.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Astăzi îți este un pic frică să te apropii de alte persoane, însă ai face bine să nu lași aceste sentimente să te copleșească. Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegeri greșite vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
La birou, chiar la început de săptămână, ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai! Nesiguranța emoțională te poate împinge să renunți la propria fericire în favoarea celor din jur.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera relaxantă de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Cariera ta se află într-un impas creat chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Activitatea intensă de la birou te ajută să îți menții mintea ocupată. Astăzi ai nevoie de o asemenea distragere deoarece sufletul îți este sfâșiat de imprudența persoanei iubite. Armonia din plan personal s-a spulberat infinit mai repede decât tot ceea ce a-ți construit împreună de-a lungul anilor.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Lumea exterioară este aproape distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii amănunțite în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Respectul de sine este un subiect delicat în ceea ce te privește. Negarea constantă că acest lucru ți se poate întâmpla chiar ție, te pune și mai mult într-o postură vulnerabilă în raport cu anumite persoane. Țintești tot mai sus și ai planuri mărețe pentru viața ta profesională.
Sursa: elle.ro