Pe 5 octombrie, la Summit Events, ora 19:00, două femei de excepție, îți dau întâlnire pentru a te ajuta să te „împaci cu tine”.

Nutriționista Victoria Ursu și speakerul transformațional Angela Stafii ți-au pregătit două ore în care TU, dragă femeie, vei reuși să creionezi o nouă TU!

Victoria Ursu: „Moștenim, suntem educați și ne trăim adesea viața părinților și strămoșilor, care nu este tocmai cea mai armonioasă: alimentația dezordonată ce duce la diverse boli și dezechilibre, traume care nasc frici, frici care ne crează tipare, tipare care ne țin prizonieri în cercuri vicioase. Dacă ai conștientizat acest lucru și te-ai pornit pe calea schimbării.. Dacă îți dorești copii (viitori sau prezenți) liberi de vechile povești ale familiei… Dacă ai nevoie de ajutor să folosești doar darurile strămoșilor pentru abordarea unei vieți armonioase … Doi speakeri cu experiență personală și profesională sunt pregătiți să-ți răspundă. Despre ce este evenimentul? Despre cum e să avem familii fericite.”

21728090_1419109078205832_2699088602496931542_nAngela Stafii: „Ce va fi la eveniment? Darurile bunicilor de cele mai multe ori, fricile și traumele pe care le trăim nu sunt ale noastre. Ele se transmit din generație în generație, până la 64 de strămoși. Purtăm cu noi un sac plin de daruri, dar și de durere strămoșească. De cele mai multe ori, trăim scenariile vieții bunicilor sau străbunicilor noștri și nici măcar nu realizăm de ce ni se întâmplă anumite lucruri sau de ce ne alegem un anumit tip de parteneri. La eveniment vom diseca modul în care aceste scenarii ne sunt transmise și vom învăța unde se ascund cele mai adânci taine ale lor în corpurile noastre. Apoi vom învăța cum să eliberăm aceste scenarii prin tehnici speciale ancestrale.”

Împacă-te cu tine vine să te ajute să înțelegi că nimeni nu este vinovat pentru tot ce ți se întâmplă, dar în același timp vei afla de unde vin deprinderile care îți provoacă stări și situații mai puțin sau chiar deloc plăcute.

Biletele pot fi procurate de pe platforma iticket ori la nr 060784276.