O ținută pe măsură depinde de mai mulți factori, iar care sunt aceștia ne va destăinui una dintre cele mai cunoscute fashioniste din Republica Moldova – Marinella Bezer.

,,Sezonul acesta, ca și în fiecare sezon, de altfel, este la modă originalitatea. Recomand tuturor femeilor să nu cadă pradă trendurilor, dar să poarte doar ceea ce simt, ce le pune în valoare și scoate în evidență atât frumusețea exterioară, cât și cea interioară. Să nu le fie frică atunci când experimentează și fără îndoială să combine diferite stiluri și culori care în teorie nu s-ar asorta, dar care în practică uneori arată bestial. În această primăvară optez pentru ținute cât mai feminine și cochete, culori aprinse, cum ar fi roz fuchsia, albastru electric, dar și nuanțe pastelate (favoritele mele). În această perioadă a anului vreau să fiu în concordanță cu natura, de aceea voi purta rochii fine și fuste evazate, care m-au consacrat și au devenit piesa-cheie în garderoba mea. Să nu uitam și de accesorii, pentru că anume ele împrospătează ținuta și o face mai diferită. O beretă sau o pălărie interesantă, poate transforma orice ținută simplă în una originală. Sunt adepta pantofilor cu toc (exemplu: stiletto), care oferă mereu o notă de senzualitate și feminitate oricărei ținute, de aceea nici ei nu vor lipsi din garderoba mea în această primăvară. În concepția mea, o femeie care nu se conduce după tendințe, ci își conturează propriul stil este întotdeauna o femeie atrăgătoare, frumoasă, inteligentă și puternică.”

Dialogând cu Marinella nu am ezitat să-i ofer și câteva întrebări:

Crezi că dispoziția/ starea de spirit influențează felul cum îți asortezi hainele sau acest proces ține doar de gust?

,,Starea mea de spirit nu influențează niciodată felul în care îmi asortez hainele, ci invers. În funcție de ținuta pe care o port crește încrederea de sine și se schimbă atitudinea cu care merg pe stradă sau intru într-o încăpere. Nu contează dacă sunt cu moralul la pământ, eu voi ieși mereu din casă îmbrăcată la patru ace.”

Ce părere ai despre oamenii care permanent poartă aceleași haine? Acesta este stilul lor sau, mai degrabă lene și comoditate? 

,,Aceasta este probabil percepția lor despre stil. Fiecare își alege propriul lui mod de a se exprima prin vestimentație. Cu toate acestea, consider persoanele care ies, măcar uneori, din zona lor de confort mult mai interesante.”

Tu întotdeauna erai o persoană pasionată de lumea fashion sau acest lucru l-ai cizelat cu timpul?

,,Am fost pasionată de modă dintotdeauna, dar stilul mi l-am format de-a lungul timpului.”

 

Menționăm că Marienella Bezer este fostă moderatoare a unei emisiuni TV care a fost transmisă la postul național. La moment ea este co-fondatoarea brandului vestimentar Malliny. Totodata, Marienella duce și un cont popular de Instagram care are aproape 60 000 de urmăritori.

unnamed-6unnamed-5unnamed-4unnamed-2
Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhivă personală