Au rămas zile numărate până la cea mai frumoasă sărbătoare dedicată femeilor. 8 martie reprezintă acea zi, în care orice reprezentantă a sexului frumos, își dorește să fie suprinsă cu cele mai deosebite cadouri, iar suprizele să fie la ordinea zilei. Și precum nu s-a găsit încă răspuns la întrebarea „Ce-și doresc femeile?”, în ajutor ne vin profesionișii în materie de cadouri personalizate, care vă propun oferte speciale și pe placul oricărei femei.

Mai jos, vezi care sunt cele mai în vogă cadouri și cum operează specialista Tina Fistashka, pentru a-ți crea un cadou unic.

Care sunt elementele ce determină ca o compoziție pesonalizată să devină produs special?
Elementele conținute în compoziție sunt deobicei selectate conform preferințelor clientului și bugetul dispus de dumnealui. Începând de la accesorii, dulciuri personalizate, flori prelucrate în culoarea gold, silver și black. Cutiile la fel sunt unice, personalizate, unele din ele sunt elaborate manual. De exemplu, acum de opt martie este solicitată cutia unică în formă de cifra opt, la fel și în formă de literă.

Ce preferă clienții?
Clienții care încă nu sunt deciși ce doresc, însă plănuiesc să ofere un cadou WOW și unic, înainte de toate oferă mai multe informații despre persoana căreia vor să îi fie livrată compoziția. Urmează analiza profilului acesteia în așa mod încât să-i fie oferită compoziția perfectă, creată anume pentru acea persoană. Este o procedură lungă, însă în așa mod se poate afla produsul de care are nevoie solicitantul.
Pe lângă asta, există și varianta livrării cu muzică vie, personalizată. Interpretul care colaborează pentru acest gen de livrare, cântă la chitară și piesele sunt alese în dependență de scopul surprizei.

27751525_1769478086448574_8806323202767600807_nCare sunt tendințele în materie de cadouri/evenimente?
Deja florile vii în buchet nu mai sunt întratât de solicitate. Au devenit foarte accesibile, ba chiar demodate. Toți își doresc compoziții în cutii, care să conțină pe lângă flori, produse cosmetice, accesorii, dulciuri, băuturi cu sticlă prelucrată etc.

Cele mai originale și apreciate compoziții/cadouri?
Toate sunt originale în felul lor, deoarece sunt create individual pentru fiecare în parte. Dintre cele mai apreciate sunt buchetul din dulciuri, din zefire, din trandafiri gold sau chiar cu anumită tematică (pe 23 februarie compoziția în formă de tanc cu soldat).

28906410_1792287064167676_1429421893_n

Cât de complex este procesul de creare a unei compoziții personalizate? Ce criterii luați în considerare?
Procesul este destul de complex, după cum am mai menționat: analizarea profilului, preferințelor și evident a bugetului. Consultația uneori poate să dureze și până la câteva zile în caz că clientul nu îmi poate da de la bun început foarte multe detalii despre omagiat sau persoana pe care dorește să o surprindă. Evident, sunt clienți care știu ce își doresc, în cazul respectiv confirmarea comenzii are loc printr-o singură conversație.

Ce își doresc deobicei femeile? Dar bărbații?
Dorințele sunt atât de diverse. Vor de toate și la un loc (în sensul direct al cuvântului). Datorită acestui fapt, sunt în permanentă dezvoltare ce ține de diversificarea modelelor de compoziții. De exemplu, de Paști propunem varianta compoziției cu un iepuraș decorativ viu în ansamblu.

28537879_1792289207500795_1936548571_nCare este mottoul companiei dvs. și principiul pe care nu-l încălcați niciodată?
Motto-ul sună simplu și în același timp sigur „special for you”, de altfel este și sloganul companiei. Mă conduc după ideia că nici un client nu trebuie să rămână dezamăgit sau frustrat din moment ce a apelat la serviciul meu. Am avut cazuri când studenții dispuneau de un buget foarte mic, dar oricum își doreau să își surprindă cumva persoana iubită. Atunci le ofeream idei, sfaturi, recomandări de unde, cum și ce ar putea face pentru a se încadra în suma dispusă de el/ea. Îi insuflam acea încredere de a nu se dezamăgi sau demoraliza și că e posibil orice dacă deții puțină creativitate.

 

foto: arhiva personală