Topmodele cunoscute în întreaga lume au defilat în cel mai sexy show al anului, care a avut loc ieri, la Shanghai, în China: parada Victoria’s Secret 2017. Piesele de lenjerie intimă au fost purtate cu mândrie de unele dintre cele mai frumoase femei din lume, scrie People.com.

Wowwwww ??? @victoriassecret #instalove #victoriasecret

A post shared by Cosmopolitan Italia (@cosmopolitan_it) on

Look 1 or 2 ?!!! #CindyBruna #AmilnaEstevo #VictoriaSecret #VS17

A post shared by Amanda comme une Amande (@fashion___p) on

De la parada Victoria’s Secret 2017 nu au lipsit aripile multicolore gigantice, halatele roz din culise și, desigur, lenjeria fină. La cea mai fierbinte defilare de modă a anului, au participat vedete cunoscute în această industrie, ca „veterana” Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Romee Strijd, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Martha Hunt, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill, Candice Swanepoel și Adriana Lima.

Side by side ? Punk Angels Segment | Swipe for more • #VSFS2017

A post shared by Victoria's Secret (@vsecretangels) on

Today’s @victoriassecret show ? @taylor_hill is burning the stage ?

A post shared by Ira Comleva (@doll_memories) on

Deși sora ei nu a participat la parada Victoria’s Secret 2017, pentru că guvernul chinez nu i-a acordat viza, Bella Hadid a defilat pe catwalk și a atras toate privirile cu un corp de invidiat. Ea a schimbat mai multe ținute și, spre surprinderea fanilor, a zâmbit mai mult decât de obicei, semn că a reușit să se relaxeze și că s-a simțit bine purtând celebrele aripi de înger.

Cine a purtat sutienul cel mai scump

Momentul culminant al paradei a fost prezentarea nelipsitului „sutien fantezie“, purtat de data aceasta de modelul de origine braziliană Lais Ribeiro, în vârstă de 27 de ani. Piesa de lenjerie costă nu mai puțin de două milioane de dolari și este acoperită cu diamante, safire galbene și topaz.

#ЛаисРибейро представила знаменитый #FantasyBra на шоу #VictoriasSecret в Шанхае: ?? или ??⁉️❤️ The Champagne Nights Fantasy Bra изготавливался вручную в течении 350 часов и состоит из 6000 драгоценных камней, среди которых бриллианты, желтые сапфиры и голубые топазы. Вес бра около 600 карат, что оценивается в примерно 2 миллиона долларов. А Вам нравится⁉️❤️ #LaisRibeiro #VSFashionShow #VS #ВикторияСикрет #fashionblog #fashionblogger #fashion #style #beauty #model #supermodel #мода #стиль #стильзвезд #новостизвезд #красота #factsandgossipnews

A post shared by ❗️Celebrity Blog❗️ (@factsandgossip) on

Momente stânjenitoare

Modelul chinez Ming XI a căzut în timpul defilării, dar s-a ridicat repede, s-a purtat foarte natural și a primit clemență din partea celor prezenți la eveniment.

Pentru ca cele 55 de modele să fie gata la timp, în culise au lucrat 27 de hairstylisti și 32 de make-up artiști. În backstage, a fost prezent și Olivier Rousteing, directorul de creație al casei Balmain, care a creat o colecție capsulă pentru Victoria’s Secret. Piesele lui vor fi puse în vânzare la începutul lunii decembrie.

It's happening!???❤️?? #vsfs2017

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

La cel de-al 22-lea eveniment de până acum al casei Victoria’s Secret, atmosfera a fost întreținută de Harry Styles, Miguel, Jane Zhang și Leslie Odom Jr.

 

sursa: andreearaicu.ro