Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă care are toate șansele să devină un nou hit. „Beretta” este acompaniată și de un videoclip, a cărui regizor este Roman Burlaca.

Videoclipul, unul extrem de sexy și fierbinte, a adunat aproape jumătate de milion de vizualizări, în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”.

Videoclipul piesei „Beretta” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca pe baza unui scenariu și concept dezvoltat de Carla’s Dreams împreună cu el, DoP George Secrieru, produs de BR Films și Global Records.

Videoclipul este plin de simboluri și are la bază două alegorii. Pictorul caută femeia perfectă, încercând să deseneze părțile frumoase ale mai multor femei. El nu vede ce desenează, pentru că desenează cu suc de lămâie. Când însă pune picturile deasupra focului, mereu apare același desen – Hel, zeița morții. Putem observa că el are multe picturi de acest fel, ceea ce ne duce la concluzia că el face asta de foarte mult timp. Într-un final, utilizând aceeași tehnică de a picta fără a analiza rezultatul, îl desenează pe Thanatos.

Povestea poate fi interpretată fie ca o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu sau ca o conștientizare a futilității căutării hedoniste (Eros) și ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos).

Beretta este cel mai vechi producător de arme din lume, originar din Italia, care este și leagănul picturii.

Una din protagonistele clipului, modelul Dorina Darii, ne dezvăluie în exclusivitate cum a decurs procesul de filmare, dar și cea mai amuzantă fază din timpul lor:

„Sunt o fană înrăită a trupei Carla’s Dreams. Am fost una din cele șase fete norocoase alese după un casting făcut de Roman Burlacu și echipa sa. Mai apoi, am fost contactată de manager, care mi-a comunicat toate detaliile despre scenariu, locații. Evident, am sărit în sus de bucurie, am avut multe emoții, a fost un vis care s-a îndeplinit!

Băieții au fost pregătiți pentru acest proiect foarte bine. Fiind filmat în Muzeul Zemstvei, un loc foarte sumbru, închis și rece, am înghețat un pic fiind doar în lenjerie. Am primit plăcere de la colaborarea cu Roman și echipă. Sunt niște băieți întradevăr talentați, cu idei, viziuni care atrag publicul foarte mult. Filmările au fost pe etape, cu fetele aparte și din păcate nu am reușit să îl văd personal pe Carla’s fiindcă între timp eu am avut pauză. Filmările au început de la 12:00 până 8:00 dimineața.

22472493_1495174403901873_1401543766_nO fază funny din timpul filmărilor a fost cea care a avut loc pe un pat confecționat manual, de vreo 2mx2m. Trebuia să mă mișc, să pozez cu emoții și senzualitate, așa cum se vede în video, la care mă rostogolesc și Roma zice: Hai emoții, emoții, rostogolește-te mai departe! după care, fără ca să îmi dau seama, mă rostogolesc după pat și cad pe poadeau goală. Dar e ok, asta nu se vede și toată echipa bufnește în râs întrebând: Dorina, ești vie?

Deși în muzeu era foarte frig, echipa a fost pregătită bine cu cămine, cafea, ceai și 50 de grame pentru curaj. Toți au fost super deschiși, atât echipa, cât și fetele, care au știut să interacționeze bine la cameră. Sper că această colaborare să-mi aducă mai mult succes mie și băieților pe viitor! They are the best!” , declară Dorina.