Ce poate fi mai comod și mai distractiv pentru membrii unei familii decât un loc unde ei să găsească tot ce au nevoie? Echipa „VIP magazin” l-a găsit, iar el se numește „Shopping MallDova”. Aproximativ o sută de de magazine ale celor mai renumite branduri, spații de distracții, food court, cinema, bănci, parcare subterană, spălătorie auto și farmacie – pe toate le găsiți la Shopping MallDova. Pentru a ne convinge că acesta este spațiul perfect unde o familie poate petrece timpul așa cum își dorește, i-am invitat pe Cristina, Sergiu, Ionuț și Sofia Scarlat-Gârlă să descopere avantajele unei vizite la mall.

Cinematograful „Patria Multiplex”

Familia Cristinei are gusturi variate în materie de filme. Dacă Sofia și Ionuț vizionează desene animate, Sergiu preferă filmele clasice. „Unul dintre preferatele mele e The Bodyguard, care îi are în rolurile centrale pe Whitney Houston și Kevin Costner”, a menționat Sergiu. Cristina, însă, e o fană a comediilor. „E prea multă dramă în viața aceasta, mai trebuie să mai și zâmbim. Îi însoțesc pe copii la desene animate și astfel îmi încarc bateriile”, a recunoscut Cristina.

5

Magazinul „Carpisa”

Este situat chiar la parterul mallului, lângă intrarea centrală. Cristina nu a ezitat să îl viziteze pentru gama variată de valize, genți, portmonee, dar și pentru diverse accesorii utile în călătorii. „Fiind interpretă, am multe deplasări peste hotare, iar o valiză solidă și stilată e o opțiune pentru călătoriile mele mereu. Travel kiturile la fel sunt foarte utile, mai ales când e vorba de escapade sau de city breakuri”, a menționat Cristina.

274a9868_optMagazinul „Melkior”

Cristina a rămas plăcut surprinsă de consultanța pe care a primit-o din partea vânzătorilor magazinului, informând-o în materie de cosmetice. Imaginea, pentru o persoană publică, este foarte importantă, iar investiția în produse de frumusețe e una vitală în acest sens. „De exemplu, domnișoara consultantă pe loc mi-a găsit rujul potrivit pentru machiajul meu, iar culoarea aceasta este exact ceea ce căutam”, a spus vedeta.

274a9917_optMagazinul „LC Waikiki”

În acest loc, întreaga familie poate să își găsească ținutele pentru orice sezon. Sofia deja dă semnele unei mici fashioniste, fapt confirmat și atunci când am asortat împreună cu ea ținutele semnate „LC Waikiki”. Și pentru Ionuț am găsit hainele perfecte, care să emane spiritul adolescentin și rebel.

274a0182_opt

274a0124_optMagazinul „Phardi”

Pe Cristina am găsit-o măsurând un top și o fustă neagră, pe care le-a asortat cu botinele decupate la vârf. Elementul-cheie este imprimeul ce reprezintă o frunză de ferigă… albastră, iar fusta e conform trendurilor din acest sezon – în două straturi, dintre care unul transparent.

274a0244_optMagazinul „Vizită”

Pe Sergiu l-am însoțit la magazinul „Vizită”, acolo unde orice bărbat care se respectă poate găsi outfitul perfect. De această dată, am decis să mizăm pe o ținută în culori aprinse și pe asortări inedite. Sergiu, la fel ca și soția sa, e în vizorul publicului, iar imaginea pe care o adoptă trebuie să fie una dintre cele mai interesante și stilate.

274a0066_opt

Restaurantul „MOM’s Burger & More”

După un shopping pe cinste, familia s-a adunat să devoreze cei mai buni burgeri și anume de la restaurantul „MOM’s Burger & More”. Având un aspect savuros, dar și fiind super gustoși, aceștia i-au cucerit pe cei patru membri dornici de a descoperi noi arome și delicii.

274a0290_opt

274a0305_optShopping MallDova

str. Arborilor 21,

Chișinău MD – 2025,

Republica Moldova

Telefon + 373 22 603 601

www.shoppingmalldova.md

facebook:  shoppingmalldova

Coordonator, autor: Iuliana Mămăligă. Foto: Andrian Irimca Loc: Shopping MallDova