În luna febraurie, pe insula Bali a avut loc ședința foto pentru campania brandului autohton Upgrade Studio. Ideea, conceptul, dar și realizarea acestuia îi aparține în totalitate stilistei Olia Stepanenco.

În ultima perioadă, stilista reușește să îmbine cu succes călătoriile și ședințele foto. Știind că va fi timp de o lună în Bali, aceasta a propus mai multor branduri să le organizeze ședințele foto pentru portofolio. Desigur, mai mulți designeri au acceptat oferta, dar prima a fost Lora Zueva și brandul său, Upgrade Studio.

8z1a6452Din cauza bagajului limatat, Olia a putut să ia doar 10 look-uri ale unui singur brand. „Datorită prietenilor, am gasit o echipă (fotograf, model) pe insulă. Nouă colecție, care este una deosebit de stilată, s-a potrivit de minune cu cromatica junglei, oceanul, piețele locale etc.”

8z1a6355„Nu pot să spun că a fost o experiență ușoară. Să găsesc o echipă, să mă deplasez cu hainele și modelul cu ajutorul unui moped, să depind de condițiile meteo tropicale și zilele scurte, să-mi asum o răspundere enormă într-o țară străină și să duc aceste haine și accesorii la capătul lumii.”

8z1a6312„Era extrem de important pentru mine să păstrez autenticitatea extotică în poze. Echipei noastre asta i-a reușit.”

8z1a6558„Ședința foto a trecut ușor, dintr-o răsuflare, iar asta datorită faptului cp am pus la punct, alături de Olia, toate detaliile prealabile. M-a inspirat faptul că Olia a fost pregătită să ajungă într-un astfel de punct al lumii, pentru o serie de fotografii uluitoare. Îmi este apropiată o asemenea dedicație. Și-a amintit din start locurile pe care le-a însemnat pentru sine, iar noi am mers cu mopedul ca să le vedem. Colecția savuroasă, de vară, a mărcii Upgrade Studio, s-a înscris perfect în amosfera locului. Sunt fericită pentru că ne-am cunoscut și sunt recunoscătoare acestei experiențe.” a declarat Aleksandra Baengueva, cea care avut rolul de fotograf în cadrul proiectului.