Dețin averi fabuloase și cariere de milioane, iar testamentele lor pot fi mult mai ciudate decât ne putem imagina. Vedetele de la Hollywood pot ține primele pagini a tabloidelor atât în timpul vieții lor, cât și după moarte.

Care au fost cele mai ciudate ultime dorințe ale celibrităților, vezi mai jos:

Marilyn Monroe 

Cea mai sexy femeie din istorie a avut un testament destul de bizar. Acesta prevedea ca toate lucrurile blondei, inclusiv hainele și pantofii, să intre în posesie profesorului ei de actorie,  Lee Strasberg. Bărbatul însă nu a împărțit nimic nimănui și a păstrat lucrurile într-un depozit până la moartea sa. După decesul acestuia, văduva lui Lee a vândut lucrurile pentru 13 milioane de dolari.

marilyn-monroe

Mickey Rooney 

Mickey Rooney a avut una din cele mai îndelungate cariere actoricești din istorie, 88 de ani, juсând în peste 300 de filme. Cu toate acestea, atunci când a decedat, în 2014, averea sa număra doar 18 000 de dolari. Banii nu au fost dați familiei, întrucât actorut și-a dezmoștenit soția și copiii, cu puțin timp inainte ca să moară.

mickey_rooney

Philip Seymour Hoffman

Actorul a decedat în anul 2014, la doar 46 de ani, în urma unei supradoze. Deși avea trei fii, acesta a lasat toți banii iubitei sale, cu care avusese o relație în ultimii 14 ani. O clauză ciudată din testament ar fi faptul că unul dintrei fii să fie crescut în trei orașe diferite: San Francisco, Chicago și New York.

Farrah Fawcett 

Actrița s-a stins din viață în 2009, fiind răpusă de cancer. Banii acesteia au ajuns la fiul său. Partenerul ei nu a primit nimic, însă fostul iubit s-a ales cu 100 000 de dolari.

20151230-hipaa-farrah-fawcett-1200x630