Vizionarea serialelor constituie o activitate pentru relaxare, interesul fiind întreținut de complexitatea firului narativ. Industria filmului oferă la momentul dat producții de seriale pentru toate categoriile de vârstă, de la teme SF până la drame sau subiecte romantice.

Îți propunem o listă a celor mai bune seriale pe care le poți privi în timpul liber și  care te vor captiva cu siguranță.

Game of Thrones

Seria Game of Thrones a debutat în anul 2011, râmânând până astăzi unul dintre cele bine realizate și intrigante seriale.

Subiectul: Lupta pentru tronuri

 The Walking Dead

Serialul se află deja la cel de al 7-lea sezon.

Subiectul: Lupta pentru supraviețuire.

Colony

Serial relativ nou, pentru amatorii de SF.

Subiectul: Extratereștrii au acaparat marele orașe, iar oamenii trebuie să se supună acestora, deși nu i-au văzut sau întâlnit niciodată.

Narcos

Serial despre viața lui Pablo Excobar.

Subiectul: Trafic de droguri, acțiune și modul în care s-a îmbogățit baronul de froguri columbian.

Underground

Dramă.

Subiectul: Un grup de sclavi americani de culoare trebuie să strabată un drum primejdios de 1000 km pentru a ajunge la libertate.

Prison Break: Sequel

Noul sezon va cuprinde personaje noi.

Subiectul: Redă povestea unui om încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă care nu a comis-o.

Stranger Things 

Lansat în anul 2016.

Subiect: Un băiețel dispare și este căutat de mama sa, șeriful orașului și prietenii săi. Apariția unei fetițe în oraș fac ca lucrurile să ia o altă întorsătură.

Ray Donovan 

Ajuns la cel de al 4-lea sezon.

Subiectul: Ray, eroul serialului, rezolvă problemele oamenilor importanți din Los Angeles. Lucrurile însă se complică, atunci când în viața lui reapare tatăl său, eliberat din penitenciar.

Suits

Premiera a avut loc în 2011.

Subiectul: Controverse ce apar într-un birou de avocatură din New York.

The Night Of 

Bazat pe serialul de televiziune „Criminal Justice”, produs în Marea Britanie.

Subiectul: Naz, pakistanez stabilit în SUA petrece o noapte cu o femeie străină, însă după ce se trezește realizează că aceasta este înjunghiată și moartă, iar el nu-și aduce aminte nimic.