Valeria Țurcan îți arată cum se prepară o înghețată de iaurt și pepene roșu

Descoperă o nouă rețetă marca Valerie’s Food !

Este sezonul pepenelui roșu!!! Și astăzi vă aduc o rețetă sănătoasă de înghețată. Ai nevoie de  doar 2 îngrediente și se preapară foarte rapid.

INGREDIENTE:

  • 320 gr. – iaurt cu gust de pepene roșu
  • 200 gr – pepene roșu

MOD DE PREPARARE:

  1. Scoate sâmburii din pepene roșu și taie-le cubulețe subțiri.
  2. Ai nevoie de forme pentru înghețată sau orice alte forme (poți folosi chiar și pahare de plastic), ai nevoie de bețe speciale pentru înghețată (poți folosi și pe cele salvate de la înghețata de la magazin sau chiar și lingurițe).
  3. Umple formele cu iaurt lăsând cam 2-3 cm. de la margini. După care adaugă cubulețele de pepene roșu.
  4. Pune mai întâi recipientele la congelator până se face textura puțin solidă (30 minute) apoi înfinge bețișoarele, după care mai ai nevoie de 2-3 ore pentru ca înghețata să fie congelată.
  5. Ca să poți scoate înghețata din recipiente, scufundă pentru câteva secunde baza în apă fierbinte.

img_2449final

Abonează-te la articolele

Vip Magazin