După ce single-ul „Tell Me Who” feat. Eneli s-a bucurat de succes în Rusia, România și a urcat până pe locul 86 în top Shazam Worldwide, Vanotek revine cu single-ul „No Sleep” în colaborare cu Minelli.

Piesa a fost compusă de Vanotek și Minelli, produsă de Vanotek la Smash Production, mix și master Serj Musteață. Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de San, actrița principală fiind Andra Semciuc.

Vanotek și Minelli nu sunt la prima colaborare, au mai lansat împreună piesele „My Mind” și „În Dormitor”.

Cel mai recent single Minelli „Empty Spaces” a atras atenția celor de la Ultra Records și a fost lansat pe canalul lor de YouTube. Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentrează pe muzică dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Minelli este artistă și songrwriter din România, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

vanotek-1VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la liceul de artă Octav Bancila din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez. Vanotek a lansat piesele „My Heart is Gone” în colaborare cu Yanka, apoi „I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code.

La cererea fanilor din România și străinătate, piesa a fost înscrisă la Selecția Națională Eurovision, unde a ajuns în finală.

Vanotek pregătește lansarea unui album în această toamnă care vă include cele mai mai cunoscute piese ale sale precum și piese nelansate încă.