Frumoasa interpretă Anna Berezovsky nu încetează să îşi surprindă fanii cu piese şi clipuri incediare. De această dată, nordul Italiei a fost platoul de filmare pentru melodia „La mia vita sei tu”, unde vedeta a muncit cu drag pentru ca publicul să aibă parte de o adevărată surpriză muzicală.

Cântecul este dedicat unuia dintre cele mai frumoase sentimente- iubirea. Acesta redă o poveste de dragoste, interpretată în limba italiană. Anna a ales această opţiune pentru că „e o limbă romantică, ba chiar melodioasă”, a adăugat blonda focoasă.

Se pare că energia din Peninsulă şi iubirea s-au asortat perfect în clipul plin de culoare şi frumuseţi italiene. Cuprinsă de spiritul latin, vedeta şi-a dorit să evadeze pe străduţele şerpuitoare, poduri cu amintiri şi în atmosfera încărcată cu parfumul lui Cupidon.

Versurile şi textul aparţin Eugeniei Andrieş-Carabut, alături de care Anna Berezovsky a colaborat în 2013 la piesa „Dragostea”. Regizorul clipului a fost Vladimir Kravţov, iar fotograful- Dmitrii Alexeev.

Vizionare şi audiţie plăcută!

Anna Berezovsky – La mia vita sei tu (2019)

Anna Berezovsky – La mia vita sei tuMuzica/Text – Eugenia Andrieș-CarabutMix/Master – Vitalie AndrieșRegie – Vladimir KravtovEva Production Studio 2019

Gepostet von Anna Berezovsky Official am Samstag, 18. Mai 2019