În primăvara asta ne asculţi MAI TARE şi ne vezi MAI BINE chiar de dimineaţă, când colegii noştri de la Ministerul Dimineţii, Teodor şi Karafizi, vor da buzna peste Alex Luca şi Tatiana Plăcintă de la Canal 3. Atenţie! Tot ce se va auzi la radio se va vedea în exclusivitate la Ştirile Dimineţii, de la ora 8, de luni până vineri, astfel ca tu să ai şi mai multă inspiraţie, şi mai mult chef de muncă, şi mai multă motivaţie pentru tot restul zilei. Așadar, ascultă și privește Ministerul, stereo!

Următoarea nebunie coaptă în laboratoarele MUZ se numeşte Smart Casual şi punem pariu că te-ai gândit la blugi şi sacou. E adevărat, blugi vor purta doar prezentatorii show-ului, dar, în realitate, Smart Casual nu e doar un dress code – e o atitudine, un show cu gust de prânz, cu gust de birou şi vacanţă, de cafea şi supă. Ştim că munceşti şi peste program, aşa că ne propunem măcar în pauzele de prânz să ne prinzi bine, pentru şi mai multă poftă de masă, de exemplu. Ca să înţelegi cum stau lucrurile, te invităm, de luni până vineri, de la ora 12, să asculţi Smart Casual cu Burac şi Corina!

Şi stai să mai citeşti ceva! De fapt, e mai mult o poveste western despre cum oamenii buni sunt în căutarea oamenilor buni. Aşadar, după ce timp de două luni i-am căutat prin toată ţara ca să îi aducem în studio la Muz FM, să-i transformăm în colegi de microfon, am reuşit să-l găsim pe Ion! El este finalistul, dar şi câştigătorul campaniei VREAU LA MUZ. Dar chiar şi asta a fost prea puţin pentru el, aşa că, tot din primăvara asta, Ion îţi aduce de la ora 15 o emisiune de fusion, pe care s-o asculţi tare, de la birou spre casă sau în avion.

De acum încolo, ai cel puţin trei motive să stai cu urechea pe Muz FM, pentru că noi nu doar aducem primăvara, dar şi ţi-o facem memorabilă. Ah, da! Pentru gurmanzii melomani, mai avem o noutate de playlist! După ce am molipsit o ţară întreagă cu belle musique, ţi-am condimentat selecţia zilnică de super hituri și cu soundrackuri oficiale din filmele pe care le adori! Știi de ce? Pentru că WE LIKE MUZic!