Marele artist Jim Morrison s-a născut pe 8 decembrie 1943 și ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Acesta a fost un renumit muzician, solist, poet și vocea trupei The Doors.

Morrison era perceput de fanii săi ca un fel de zeu sau lider spiritual, ca urmare și-a atribuit porecla de „Lizard King” (regele șopârlă).

Menționăm, revista VIP magazin l-a inclus pe Jim Morrison în proiectul Metamorfoze: Clubul 27, unde prezentatorul TV Vlad Burlac a intrat în pielea artistului.

burac1

Vlad Burlac, prezentator TV: Morrison e un personaj fatalist, teribilist, nonconformist, controversat și arogant și cred că ne asemănăm. A fost un Che Guevara în rockul anilor de atunci, iar pe lângă asta a consumat droguri și a făcut tot felul de rebeliuni. Dar probabil aș vrea să-l știu pe Jim doar ca muzician talentat, un om care a făcut cu pasiune ce a făcut, iar această calitate o regăsesc și la mine: fac cu multă pasiune ceea ce fac… orice. Doar că nu consum droguri. Și nici nu voi consuma vreodată! Și, probabil, voi muri ca el, tot pe „scenă”.

burac2