Antonia lansează single-ul „Dor de tine” împreună cu videoclip oficial. Piesa a fost compusă de Irina Rimeș și produsă de Alex Cotoi și DJ Sava, producător executiv. „Dor de tine” a apărut cu videoclip oficial regizat și filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru „Marabou”, dar și pentru „Gresesc”.

 În videoclip, apar ca personaje principale fetele de la Like One, cunoscute în mediul online de sute de mii de oameni care le apreciază videourile amuzante, dar și Laura Musuroaea, vlogger și blogger de beauty de peste 6 ani.

„A fost tare atmosfera la filmări, relaxantă, pentru că lucrez de fiecare dată cu o echipă de oameni profesioniști, care îmi inspiră încredere și îi mulțumesc lui Khaled pentru încă un videoclip care îmi place. M-am distrat cu fetele de la Like One, cu Laura Musuroaea, dar și cu toți cei prezenți pe set, m-am simțit ca la o petrecere”, a spus Antonia.

9a6a5963

Piesa are un sound energic, fresh, iar versurile vorbesc despre o stare continuă de dor față de persoana iubită. „Mă bucur că am început 2017 cu un single nou și sper că le-am făcut o surpriză plăcuta fanilor mei. „Dor de tine” este o piesă de dragoste frumoasă și sinceră în care cred că se regasește orice persoană care iubește.”, a declarat Antonia.

În 2016, Antonia a lansat „Greșesc”, „Vorbește lumea”, „Sună-mă” împreună cu Carla’s Dreams, fiecare clip având 18 milioane, 16 milioane, respectiv 21 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei, dar și single-ul în engleză „Get Up and Dance” cu Achi. Antonia deja lucrează în studio și pentru alte piese pe care le va lansa anul acesta și va începe în curând concertele.

9a6a5162-edit

„Dor de tine” este lansată la Global Records, una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezintă artisti de top.

 

Credit foto: Bogdan Moldovan.