Știe că frumusețea se ascunde în detalii, astfel a ajuns să administreze o afacere de succes în domeniul modei și al accesoriilor. Apreciază feminitatea și transpune această calitate în produsele pe care le oferă publicului larg, ele fiind purtate cu mândrie atât în țară, cât și în afara ei.

1.Am ales să construiesc un business dedicat femeilor deoarece îmi doresc să le aduc bucurie, inclusiv celor mai simple, care, dintr-un motiv sau altul, ajung să se neglijeze. Împreună cu echipa mea, ne-am străduit din suflet să găsim o notă elegantă și feminină în fiecare eșarfă creată de noi. Grația și rafinamentul își au loc în orice circumstanță, fie că vorbim despre gospodine, mame, specialiste în diverse meserii. Eșarfele noastre sunt create pentru tine, femeie, cu un singur scop – să te simți femeie.

2.Pentru a reuși în afaceri, o femeie are nevoie să dea dovadă de multă perseverență. Succesul poate fi atins numai atunci când ai și un vis, muncești asupra lui și nu asculți părerea nimănui.

3.Produsul afacerii mele îl reprezintă eșarfele. Acestea sunt accesoriul-cheie din garderobă, fiind posibilă purtarea lor în diverse situații care au conotații religioase, sportive, militare etc. O eșarfă este o prezență discretă care creează un efect maxim. Aș asocia-o cu o femeie puternică ce nu-și dorește să iasă în evidență, dar pe care o vei remarca și admira fără să poți identifica exact motivul atracției. „Coreli” sunt eșarfele care îți pun în valoare personalitatea. Cu siguranță, cel mai frumos accesoriu al unei femei este… eșarfa.

4.O femeie puternică este una care nu se impune, dar rămâne remarcată.

m_v_8168_opt

Jurist, administrator al Coreli by HCV Data și locul nașterii: 28 februarie 1983, satul Cornești, r-nul Ungheni Studii: Facultatea de Drept a Universității din București

5.Echilibrul dintre trup și suflet l-aș numi perfecțiune. Capacitatea de a putea comunica cu Dumnezeu prin rugăciune, după părerea mea, reprezintă într-un final atingerea perfecțiunii.

6.Fericirea se ascunde… în zâmbetul copilului meu.

7.Mă caracterizează un amalgam de arome de flori și anume combinația de crin regal, floare de lotus și lăcrămioare.

8.Dacă haina ar fi o poezie, atunci aceasta ar fi „Atât de fragedă” de Mihai Eminescu. „Atât de fragedă, te-asemeni / Cu floarea albă de cireş, / Și ca un înger dintre oameni / În calea vieţii mele ieși. / Abia atingi covorul moale, / Mătasa sună sub picior, / Și de la creștet până ‘n poale / Plutești ca visul de ușor.

9.Sunt mândră de realizările pe care le am. De faptul că am o diplomă care mi-a fost recunoscută în Uniunea Europeană. Și, nu în ultimul rând, de fetița mea de trei ani, care poartă numele mamei mele.

10.Primul gând cu care mă trezesc dimineața este ca în ziua respectivă să muncesc mai mult decât în ziua precedentă. Îmi doresc ca în viitor, atunci când voi merge pe stradă, să văd la gâtul fiecărui om eșarfa „Coreli”, vis asupra căruia lucrez zi de zi.

 

Text: Virginia Braga

Foto: arhiva personală