În ultimul interviu acordat revistei VIP magazin, Ion Ceban  a vorbit și despre familia sa. Și pentru că tot ne-a declarat că „Eu și Tatiana suntem născuţi la diferenţă de o zi, în aceeaşi zodie, a Racului”, iar astăzi, Tatiana își celebrează aniversarea, am decis să vă arătăm cum a început povestea lor de dragoste și ce planuri mai au.

„Ea a făcut filiera francofonă la Facultatea de Turism, apoi s-a specializat în management şi a lucrat mult timp în acest domeniu. Din 2006, stăm împreună, ne place să cântăm la pian şi niciodată nu am ridicat vocea nici la ea, nici la copii. Suntem compatibili, ştim când să cedăm. Şi în general, eu nu mă cert cu femeile”, a menționat Ion Ceban în același interviu.

Tot acolo ne-a povestit că o dragoste poate fi păstrată dacă respecți omul de lângă tine. „Trebuie să știi când să îți ceri scuze, chiar dacă mulți bărbaţi nu fac asta. Altfel, ne ajung din urmă regretele. De multe ori, abia atunci când e prea târziu”, a mai concretizat acesta.

Ion Ceban a ținut să mai adauge că își dorește încă un copil. „„Avem doi copii, Ilinca și Vasile, dar mai vrem unul. De fapt, mai vreau! Trei ar fi ok, dacă am putea face mai mulţi, de ce nu? Ştiu exact când au fost concepuţi copiii. Cred că o familie trebuie planificată si analizez totul înainte de a lua decizii legate de ea”, a conchis Ion Ceban.