Este mereu în căutarea frumuseții și o redă celor care vin să o primească în clinica de medicină estetică pe care a fondat-o. Numită sugestiv „Laboratorul Frumuseții”, această oază de relaxare și de reîntinerire oferă servicii pentru ca fiecare client să se simtă împlinit.

În anul 2016 Olga Țurcan a avut multe experiențe noi și interesante. Printre acestea a fost susținerea unui master class la Conferința Internațională AMEC din Paris și participarea la cel de-al șaptelea congres de medicină estetică „5Continent”, organizat în Barcelona.

Pentru afacerea pe care o gestionează, fiecare an este extrem de important. Serviciile prestate sunt mereu îmbunătățite și adaptate necesităților clienților.

Crede însă că reușita ei cea mai mare sunt pacienții pe care îi face fericiți. „Îmi place când am în calitate de pacienți oameni din trei generații din aceeași familie, fiica, mama, bunica. Tind să cred că aduc fericire în viața celor care vin la centru, cel puțin pentru o parte din societate”, spune doamna Țurcan.

Îi place profesia pe care o are și ar putea povesti la nesfârșit despre diverse proceduri și trucuri de menținere a frumuseții și a tinereții.

E o doamnă care se bucură de micile fericiri ale vieții, de simplitatea lor și, mai ales, de zâmbetul plin de optimism și încredere pe care îl vede pe chipul clienților săi.

Mizează pe onestitate și pe onoarea de a fi medic, în primul rând. Jurământul lui Hippocrate este literă de lege pentru oricine urmează meseria anticului doctor.

„Laboratorul Frumuseții” este mai mult decât o afacere de succes, e un omagiu adus medicinei estetice, un amalgam de pasiune, ambiții și vocație.

Olga Țurcanu caută să descopere și să revoluționeze arta frumuseții zi de zi. Nici nu ne miră această dragoste pentru medicină, pentru că părinții ei sunt din același domeniu, tatăl fiind psihiatru, mama – orelist.

Printre clienții „Laboratorului Frumuseții” sunt și bărbați, nu doar femei. E un lucru lăudabil că reprezentanții sexului masculin din Moldova încep să aibă grijă de corpul și aspectul lor, demontând stereotipul că procedurile de frumusețe sunt doar pentru femei.

Dna Țurcanu rămâne mereu în relații bune cu pacienții săi, acesta fiind unul dintre secretele unei cariere de succes.

Fişier

Directorul și specialistul
principal al clinicii de
medicină estetică
„Laboratorul Frumuseții”

Data și locul nașterii:
25 martie, or. Dubăsari

Studii: USMF „Nicolae Testemițanu”

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Anastasia Kashina