Prieteniile se construiesc prin comunicare, iar conversaţiile dintre prieteni ţin dincolo de căldura unui ceai, formează călătorii imaginare în orice colţ al lumii, găsesc răspunsuri la întrebări şi, cel mai important, sunt o emoţie continuă. Pe timp de vară, prietenii îşi dau întâlnire îndeosebi la terase. Acolo, la un mic dejun, la un prânz între sarcini profesionale sau pe timp de seară la lumina felinarelor, se deapănă conversaţii calde. Am surprins patru asemenea conversaţii într-un proiect tradiţional al revistei „VIP magazin” – „Prieteni buni la terasele Chişinăului”, proiect ce are misiunea de a prezenta cele mai solicitate şi creative terase ale capitalei.

Inaugurată acum şapte ani, terasa e o oază de relaxare în tumultul din centrul capitalei. Cu un design modern, aceasta te aşteaptă să îi calci pragul fie dimineaţa, fie seara. Poţi să guşti un cocktail delicios, o cafea savuroasă cu un desert tentant care să-ţi coloreze întreaga zi, iar în zilele caniculare ale verii îţi recomandăm să-ţi potoleşti setea cu o băutură care să-ţi alinte sufletul.

274a1945_optPasionaţii bucătăriei japoneze, dar şi ai celei europene îşi pot răsfăţa papilele gustative la terasa Cocos Privé. Bucătarii chefi de aici, cu o experienţă de invidiat, ştiu cum să prepare adevărate opere gastronomice.

Fiind un club respectat printre mondenii din Moldova, clubul Cocos Privé este şi un loc unde se petrec evenimente inedite, unul dintre acestea fiind şi „Top sexy DJ 2017”. Patru dintre participante s-au adunat la o băutură, iar noi le-am întrebat cum li se pare atmosfera de la terasă!

274a2071_opt

Alina Grumeza: Au un meniu variat pe care îl recomand tuturor celor pasionaţi de bucătăria japoneză şi ştiu cum să aprecieze un cocktail delicios. La terasă prefer să vin la final de săptămână, pentru că doar atunci am timp liber.

Laura Jdanov: Vara e timpul perfect pentru terase, iar aici, la Cocos Privé, am găsit ceea ce căutam: personal calificat, amplasare în centrul oraşului, băutura mea preferată şi relaxare alături de cei mai buni amici de-ai mei!

Cristina Scarlevschi: Când aleg o terasă, sunt atentă la playlistul şi la serviciile ei. Nu uit nici de gaşca ce mă însoţeşte. Cu fetele din acest proiect ne-am cunoscut recent şi sper că vom avea ocazia să ieşim mai des la terasă. Să vedem ce surprize ne rezervă cei de la Cocos Privé!

Olga Zotea: Limonada de la terasă e soluţia perfectă pentru a aduce un aer răcoros şi fresh în aceste zile pline de arşiţă. Meniul este variat pentru orice vizitator care trece pragul clubului şi al terasei. Recomand Cocos Privé!

 

_mg_3785Adresa:

Chişinău, MD 2012

Str. Tricolorului 34

Mob: 079 722 221

 

Text: Doina Popa, Iuliana Mămăligă

Coordonatori: Virginia Braga, Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca