MOLDAVIAN DESIGN WEEK (MDW) este festivalul care a unit toate industriile creative, oferindu-ți o săptămână plină de artă, know how, tehnici și ingeniozitate. Este o premieră pentru Moldova și speranța unei continuități demne de mândrie națională. Design de produs şi industrial, design fashion, arte plastice, mobilier, grafică, arhitectură, design interior, toate se regăsesc sub umbrela MDW, în așteptarea vizitatorilor. Or, misiunea principală a festivalului este interconexiunea și comunicarea. Totodată, punem mare accent pe oameni. Inspirat din practicile internaționale, MDW a creat o comunitate în care se regăsesc specialiști din diverse domenii, având ca scop dezvoltarea şi promovarea politicilor de susţinere a culturii industriilor creative.

Descoperă întregul Univers al creației concentrat în mai multe locații cheie și analizează idei și concepte create de profesioniști veritabili.
MDW îți garantează: o mai bună percepție a industriilor creative autohtone; cunoașterea comunității de designeri, arhitecți, artiști plastici; workshop-uri și schimb de idei; inovație; interacțiunea cu invitați speciali din străinătate, emoții inedite și multă distracție.