Julia Sandu are dorinţe mari, lucru pe care îl admirăm şi îl încurajăm. Pas cu pas, cucereşte culmile carierei de artist, dar şi îi instruieşte pe tineri să devină personalităţi marcante ale showbizului. E profesoară de canto pentru copii care au potenţial enorm de afirmare în industria muzicii.

La final de an, interpreta ne povesteşte într-un pictorial cu parfum de sărbători cum a fost 2017 pentru ea, cariera şi ascensiunea ei în universul cântecului.

În acest an, viaţa mea a fost o „cascadă zgomotoasă” care a tot curs la vale izbindu-se de mai multe bariere. Uneri a fost mai domoală, alteori – mai tumultuoasă, iar uneori mă întrebam: încotro merg oare? Dar Dumnezeu ştie mai bine cât poate duce fiecare dintre noi. Am încercat să primesc tot ce-mi oferă soarta şi să fiu mereu pregătită pentru încercările ei. Îmi place ideea „trebuie să fii omul potrivit la momentul potrivit”. Aşa că eu sunt mereu pregătită, mereu în priză! Nici nu ştii când se iveşte „momentul potrivit”.

În 2017, în mintea mea au roit o mie şi una de idei, proiecte, unele mai năstruşnice decât altele. Încrederea în forţele proprii şi în oamenii profesionişti de alături m-a făcut să merg înainte spre realizarea lor.

1e6a6818page_90_optTot în 2017 mi-am confirmat statutul de profesor de canto, în adevăratul sens al cuvântului. Am reuşit să-mi ridic discipolii pe culmile visate de ei şi sunt mândră de asta. Cariera mea de dascăl a început să ofere roade vizibile. Elevii mei au adus acasă trofee de la festivaluri din Turcia, Bulgaria, România, Ucraina, Polonia. Nume ca Iulia Teleucă, Bianca Harabajiu, Vasilică Bobeică, Anisia Gaţcan, Octavian Neculce, Delia Cucereanu, Adelia Stratan sunt deja cunoscute publicului larg. Sper să pot să-i ajut şi în continuare, iar scopul meu pentru anul viitor e ca respectivii copii să aducă lauri şi din alte ţări. Vreau neapărat să ajungem la emisiunea „Next Star”. Am creat un proiect superb intitulat „Gentle boys”, în care sunt implicaţi nişte băieţi foarte talentaţi.

1e6a6651page_91_optO altă idee rămasă anul acesta pe poliţa de aşteptare (sper să prindă viaţă anul viitor) este tipărirea unei cărţi cu melodii pentru copii, pe care o voi scrie împreună cu mama mea, Iulia Sandu.

Pe scenele mari, mă simt ca peştele în apă. Ca să scap de rutină şi să-mi bucur şi sufletul meu cu ceva, în acest an am reuşit să filmez cel de-al treilea videoclip din cariera mea artistică. E o producţie total diferită de precedentele. Sper ca la anul viitor să înregistrez şi alte melodii ce-şi aşteaptă de mult rândul.

1e6a6813page_92_optLa capitolul reuşite pot menţiona şi proiectul meu „Stele în oglindă”, unde am muncit mult pentru selectarea perechilor artişti – copii. Acest proiect m-a marcat foarte mult, pentru că am scris şi scenariul, am moderat şi am cântat.

O altă experienţă pe cât de inedită, pe atât de plăcută a fost şedinţa foto pentru rubrica „Dezgolite frumos” a revistei „VIP magazin”.

1e6a6739page_92_optToată viaţa mea e contra cronometru. Ziua mereu îmi pare prea scurtă. Uneori, de oboseală, seara cad din picioare, dar nu cedez, mă pun în pat şi-I mulţumesc Lui Dumnezeu că nu am timp să mă plictisesc. Asta ar fi marea mea tragedie – plictiseala.

Ţelul meu în viaţă este unul simplu – să iubesc oamenii, viaţa, copiii şi arta. Şi atunci pot să savurez bucuriile pe care mi le oferă soarta.

Încă o pasiune de-a mea a prins viaţă datorită colaborării cu un post privat de televiziune, unde moderez o emisiune pentru copii şi am propriul meu show de divertisment, TV Star.

1e6a6859page_93_optPentru seara de revelion nu am planuri măreţe, pentru că eu percep această zi ca pe una de familie. Vreau să întâmpin trecerea dintre ani lângă mama şi tata, care, la fel ca şi mine, sunt mereu pe fugă, încât casa noastră arată mai tot timpul ca un hotel în care unul vine, iar altul pleacă. Anul Nou este acea sărbătoare care ne uneşte pe toţi sub acelaşi acoperiş. Ne povestim planurile şi dorinţele noastre, râdem din toată inima şi nu ne este frică de nimic, pentru că, împreună, noi suntem un tot întreg. Un ghem de energie care îşi încarcă bateriile pentru încă un an din viaţa noastră.

 

Foto: Alex Morgoci

Styling: Cristina Tabun

Loc: Eclair – Tea, Decor & Lifestyle shop

MUAH: Cristina Cojocaru

Ţinute: Passer Cămăşi, Lana Furs, Navali Outlet

Încălţăminte: Benaza (www.benaza.md)